Header Ads


Δέδας: «Είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον να κερδίσουμε για τον Γέλοβατς»

Δέδας: «Είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον να κερδίσουμε για τον Γέλοβατς»


Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για τον όρκο νίκης που είχαν δώσει οι παίκτες της ΑΕΚ θέλοντας να κερδίσουν τη Ρίγα για τον Στέφαν Γέλοβατς.

Όλοι στην ΑΕΚ είχαν δώσει όρκο νίκης για να την αφιερώσουν στον Στέφαν Γέλοβατς και τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που περνά, όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Δέδας μετά τη νίκη επί της Ρίγα για το BCL.

«Είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο να κερδίσουμε για τον Στέφαν και η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε αυτόν 100%. Ελπίζουμε να επιστρέψει, πρώτα στη φυσιολογική του ζωή και να τον δούμε ξανά σε καλή κατάσταση. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε γι’ αυτόν και να του στείλουμε θετική ενέργεια για να γίνει καλά», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

«Ήταν ένα do or die παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη και δείξαμε ότι τη θέλαμε περισσότερο από τη Ρίγα. Χάσαμε τον Ανγκόλα, χάσαμε τον Καρλή με τραυματισμό, είναι απίθανο αυτό που μας συμβαίνει. Δεν έχω να πω πολλά άλλα πράγματα. Σύντομα θα δούμε μια ομάδα πολύ καλού επιπέδου. Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου, έκαναν φανταστική δουλειά στην προετοιμασία του αγώνα», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.