Header Ads


Υπερέχουν σε εμπειρία οι Σκοπιανοί

Υπερέχουν σε εμπειρία οι Σκοπιανοί


Μάθε τα πάντα για το Live Streaming ολυμπιακος.

Μόλις λίγα αγωνιστικά λεπτά μένουν για το τέλος της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ στην Ευρωπαϊκή ζώνη και σήμερα ξεκινάει η προτελευταία αγωνιστική, που αναμένεται να είναι καθοριστική.

Πολλές ομάδες παίζουν το τελευταίο «χαρτί» τους για τις δυο πρώτες θέσεις στον όμιλό τους και τα ματς αναμένονται συναρπαστικά. Ένα από αυτά που ξεχωρίζει θα γίνει στο «Ρεπάμπλικαν» του Ερεβάν. Εκεί, η Αρμενία υποδέχεται τη Βόρεια Μακεδονία, σε έναν πραγματικό «τελικό» και για τις δυο.

ΑΡΜΕΝΙΑ: Σε έναν όμιλο με ομάδες πολύ πιο ισχυρές όπως η Γερμανία, η Ρουμανία και η Ισλανδία, δύσκολα θα περίμενε κάποιος πως η Αρμενία μόλις 2 αγωνιστικές πριν το τέλος θα είχε ακόμα ελπίδες για τη 2η θέση. Το σύνολο του Χουακίν Καπαρός τα έχει πάει εξαιρετικά, ψάχνει το «θαύμα» μέχρι το φινάλε και σε περίπτωση που δε τα καταφέρει, θα έχει δεδομένα κερδίσει το χειροκρότημα όλων για τη προσπάθεια, στην καλύτερη, ίσως, προσπάθεια της χώρας στην ιστορία της. Σίγουρα το πρόγραμμα με αγώνες επί των Σκοπίων και Γερμανίας, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, όμως η προσπάθεια θα γίνει και θα είναι σκληρή. Ο Ισπανός θα έχει όλα τα αστέρια της ομάδας στην αποστολή και θα κυνηγήσει το τρίποντο αρχικά κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία.

Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Η παρουσία της στο περασμένο Γιούρο σήμαινε πολλά για τη γειτονική μας χώρα, που βλέπει το ποδόσφαιρό της να «μεγαλώνει» μήνα με το μήνα. Αρκετοί παίκτες έχουν βγει από τις ακαδημίες των ομάδων της και κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, ενώ στην αποστολή που ανακοίνωσε ο «εκλέκτορας» Ριστόβσκι, μόνο ο 3ος τερματοφύλακας παίζει στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η Εθνική ομάδα των Σκοπίων θα ψάξει το 2/2 με Αρμενία και Ισλανδία, ελπίζοντας σε γκέλα της Ρουμανίας για να της «κλέψει» η 2η θέση, κάτι που θα είναι πολύ σπουδαίο, αν αναλογιστούμε το κακό ξεκίνημα που είχε στον όμιλο. Εκτός αποστολής οι σημαντικοί Αντέμι και Νικόλοφ, δε μπήκε ούτε ο Νεστορόβσκι της Ουντινέζε.  

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμένεται να δούμε ένα μεγάλο ντέρμπι στο Ερεβάν. Οι Αρμενίοι έχουν χάσει την εύνοια της τύχης και τη δυναμική που είχαν στο ξεκίνημα των προκριματικών, ενώ σήμερα υποδέχονται μια ομάδα που έχει ανέβει σε επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Πέρα από το υψηλό διπλό των Σκοπίων στο 2.35 του Stoiximan, υπάρχει και το διπλό DNB στο 1.70.


Στοιχηματικές εταιρίες με Live Streaming παοκ στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.