Header Ads


Μάνταλος: «Όποιον κι αν ρωτήσετε, όλοι οι διεθνείς είναι με τον Φαν Σιπ!»

Μάνταλος: «Όποιον κι αν ρωτήσετε, όλοι οι διεθνείς είναι με τον Φαν Σιπ!»


Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης στο πρόσωπο του Τζον Φαν Σίπ έστειλε ο Πέτρος Μάνταλος!

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την Ισπανία, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κόντρα στους Ίβηρες μίλησε όπου και εξήρε το έργο του Ολλανδού προπονητή και τόνισε πως όλοι οι διεθνείς παίκτες τάσσονται υπέρ της παραμονής του.

Την προσεχή Δευτέρα (15/11) μετά και το φινάλε των υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας στην προκριματική φάση αναμένεται η καθοριστική συνάντηση της διοίκησης της ΕΠΟ με τον Τζον Φαν Σιπ, όπου και θα αποφασιστεί οριστικά το αν ο Ολλανδός θα εξακολουθήσει να έχει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της "γαλανόλευκης".

Εξέλιξη που κατά πως φαίνεται επιθυμεί σε μεγάλο βαθμό και η μεγαλύτερη μερίδα των διεθνών παικτών μας. Την άποψη αυτή εξέφρασε και ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Ισπανία (0-1), Πέτρος Μάνταλος σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο SPORT24 .

"Όποιον ποδοσφαιριστή και να ρωτήσετε θα σας πει το ίδιο πράγμα. Νομίζω πως η δουλειά του προπονητή φαίνεται στο γήπεδο. Δεν είμαστε βέβαια εμείς που θα αποφασίσουμε αν θα μείνει ή θα φύγει. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως όλοι οι διεθνείς είναι μαζί του. Θέλουμε τη νίκη με το Κόσοβο για να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτή την προκριματική φάση" ήταν τα λόγια του 30χρονου μεσοεπιθετικού.

Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στους Ίβηρες τόνισε πως κόντρα σε αντιπάλους όπως η Ισπανία, είναι πιθανό το 100% να μην αποδειχθεί αρκετό για να φέρει κάποιο βαθμό.

"Γνωρίζαμε από την αρχή ότι είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Φάνηκε και στα 90 λεπτά ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο απέναντί μας. Ξέρουμε ποια ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε, τα δώσαμε όλα, αλλά είχα πει και πριν το ματς ότι κόντρα σε αυτές τι ομάδες δεν φτάνει να δώσεις ό,τι έχεις. Χρειάζεσαι και την τύχη που σήμερα δεν την είχαμε καθόλου με το μέρος μας. Δεχθήκαμε ένα γκολ με πέναλτι και μετά ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε την εις βάρος μας κατάσταση".

Τέλος ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μίλησε για την καλή εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου την οποία θα πρέπει να αξιοποιήσει στο μέλλον η Εθνική μας: "Η εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο είναι που διαφοροποιεί μία μεγάλη ομάδα από μία μικρότερη. Πρέπει αυτό το καλό μας διάστημα να καταφέρουμε να το κάνουμε να διαρκεί για 90 λεπτά" .
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.