Header Ads


Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Χαραλαμπόπουλο!

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Χαραλαμπόπουλο!


Η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, με τον οποίο βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή. Τον παίκτη παρακολουθεί και το Περιστέρι.

Ο κύκλος των μεταγραφών στην ΑΕΚ καλά κρατεί. Η Ένωση μετά τους Ρεϊβόντε Ράις και Τέρανς Φέργκιουσον, που αναμένεται να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα μόλις λυθεί το θέμα των Μπαν από την FIBA, εντείνει τις προσπάθειές της ώστε να βελτιώσει το ρόστερ της ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει τις τελευταίες μέρες είναι αυτή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον παίκτη υπάρχουν συζητήσεις για ενδεχόμενη συνεργασία, με την Ένωση να έχει θέσει ψηλά στη λίστα της το όνομα του. Ο Στέφανος Δέδας εκτιμάει τις ικανότητες του, αλλά και το κίνητρο που έχει για να πετύχει.

Την ίδια στιγμή στο κόλπο βρίσκεται και το Περιστέρι, που παρακολουθεί την περίπτωση του, με την ΑΕΚ από την πλευρά της να έχει ασκήσει πρέσινγκ στον διεθνή φόργουορντ για να τον κάνει δικό της.

Αξίζει να αναφέρουμε για την μεταγραφή Χαραλαμπόπουλου πως εφόσον ευοδωθεί θα είναι ένας από τους λίγους αθλητές, ίσως και ο μόνος στην ηλικία των 25, που έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.