Header Ads


Βαρούχας: «Δεν ήταν δεύτερη κίτρινη στον Ρότα, κανονικό το πέναλτι στον Μάνταλο»

Βαρούχας: «Δεν ήταν δεύτερη κίτρινη στον Ρότα, κανονικό το πέναλτι στον Μάνταλο»


Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του Σαββατοκύριακου εστιάζοντας στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη (2-1).
Ορθώς δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λάζαρος Ρότα στο ΑΕΚ-Άρης (2-1), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο έμπειρος καθηγητής διαιτησίας τόνισε επίσης πως σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Πέτρου Μάνταλου, αλλά και πως δικαίως αποβλήθηκε ο Σίμος Μήτογλου, αν και ο διαιτητής Διαμαντόπουλος δεν θα έπρεπε να χρειαστεί τη συνδρομή του VAR για να το υποδείξει.

Αναλυτικά η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τις διαιτησίες του Σαββατοκύριακου:

ΑΕΚ-Άρης (Διαμαντόπουλος): «Οι εμφανίσεις δεν μπορεί να είναι ίδιες. Είναι ντροπή που άφησε να ξεκινήσει το παιχνίδι με αυτές τις φανέλες. Ούτε τα βασικά! Στο 11’ υπάρχει ένα χέρι του παίκτη του Άρη, αλλά είναι το χέρι στήριξης. Ο Ρότα στο 7’ παίρνει κίτρινη για το μαρκάρισμα στον Καμαρά. Μετά κάνει ένα ακόμη μαρκάρισμα, ο διαιτητής δίνει κόρνερ γιατί νομίζει ότι βρίσκει μπάλα, αλλά είναι φάουλ και όχι κόρνερ. Και να έχει βρει τον αντίπαλο όμως, δεν είναι κίτρινη. Δεν είναι υποσχόμενη επίθεση. Αν ο τέταρτος έχει πει την κουβέντα που είπε ο Ρότα για να τον βγάλει ο Γιαννίκης προκειμένου να μην αποβληθεί, τότε πρέπει να πάει σπίτι του. Εγώ δεν το πιστεύω ότι είπε κάτι τέτοιο ο Καραντώνης! Στο πέναλτι που κερδίζει ο Μάνταλος, υπάρχει επαφή και είναι παράβαση. Ο παίκτης του Άρη πάει προς τον Μάνταλο, όχι το αντίθετο. Στο 68’ η κόκκινη σωστά δόθηκε στον Μήτογλου, ο Ρούπερτι στο VAR σωστά διόρθωσε τον διαιτητή».

ΠΑΟΚ-Απόλλων Σμύρνης (Κουτσιαύτης): «Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πάει δεξιά, ο παίκτης του Απόλλωνα πάει αριστερά. Το γκολ του ΠΑΟΚ ακυρώνεται ορθώς. Στο 81’ ο Απόλλων ζητά πέναλτι για χέρι του Αουγκούστο. Όμως το χέρι είναι μαζεμένο και κάνει κίνηση να γυρίσει, οπότε σωστά δεν δόθηκε. Στο 92’ ο Άκπομ κερδίζει πέναλτι, υπάρχει επαφή οπότε ήταν πέναλτι».

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (Φωτιάς): «Στο γκολ του Βέργου το VAR δείχνει ότι έφυγε από κανονική θέση. Σε μια επίθεση του Παναιτωλικού δίνεται επιθετικό φάουλ, σωστά γιατί απλώνει το δεξί χέρι. Στο 28’ ζητά πέναλτι ο Μασούρας, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Ομοίως και σε μια αντίστοιχη φάση του Παναιτωλικού. Στο 64’ ο Μελίσσας βρίσκει τον Βαλμπουενά και σωστά δίνεται πέναλτι. Φαίνεται και από την πορεία της μπάλας. Έκανε 3,5 λεπτά ο Φωτιάς στο VAR για να αποφασίσει! Στο 84’ ο Παναιτωλικός ζητά πέναλτι, αλλά ένας παίκτης των γηπεδούχων σπρώχνει έναν συμπαίκτη του! Αν πας να εξαπατήσεις διαιτητή, γιατί να μην πάρεις κίτρινη κάρτα».

Λαμία-Ατρόμητος (Μανούχος): «Στο 11’ ζήτησε πέναλτι η Λαμία, αλλά δεν υπάρχει παράβαση. Στο 19’ στο γκολ του Ατρομήτου σωστά δεν υπάρχει οφσάιντ και με την επιβεβαίωση τουVAR. Το γκολ της Λαμίας για το 1-1 επίσης σωστά μετρά. Στο 79’ στο δεύτερο γκολ της Λαμίας, καλύπτεται ο σκόρερ».
Παναθηναϊκός-ΟΦΗ (Γκορτσίλας): «Στο ματς δεν υπάρχει κάποια δύσκολη φάση. Το γκολ του Καρλίτος ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ».

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης (Γκάμαρης): «Ένας παίκτης του ΠΑΣ έπεσε για πέναλτι και δεν υπήρχε κάτι, όπως και σε μια πτώση του Μπαράλες. Στο 82’ ο Μπαράλες χτυπά με γροθιά παίκτη του ΠΑΣ. Ο διαιτητής δεν μπορούσε να το δει, αλλά είναι αδιανόητο να μην το υποδείξει ο βοηθός».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.