Header Ads


Η παρακάμερα του αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος! (vid)

Η παρακάμερα του αγώνα ΑΕΚ – Ατρόμητος! (vid)


Ντεμπούτο με νίκη πραγματοποίησε στον πάγκο της ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης, καθώς ο ομογενής τεχνικός είδε την ομάδα του να επικρατεί του Ατρομήτου 3-0, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22. 

Μαζί με τον Ελληνογερμανό προπονητή, το επίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα της ΑΕΚ έκαναν και οι Γεράσιμος Μήτογλου, Λάζαρος Ρότα. Αμφότεροι επιλέχθηκαν για το αρχικό σχήμα της ομάδας και είχαν πολύ καλή απόδοση, με τον Έλληνα στόπερ, μάλιστα, να ψηφίζεται ως Cosmote MVP της αναμέτρησης. 

Τα γκολ που έκριναν το παιχνίδι πέτυχαν ο Σέρχιο Αραούχο, έπειτα από ασίστ του Λιβάι Γκαρσία, ο Στίβεν Τσούμπερ με εκτέλεση πέναλτι και ο Όγκνιεν Βράνιες με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Πέτρου Μάνταλου. 

Την… παράσταση, ωστόσο, έκλεψαν ο Μπούμπα, ο Ντριμ, ο Λόγκαν, ο Πάτρικ, ο Νάτσο, ο Μπόνζο, ο Κλάουντ και ο Μπάρνεϊ. Τα οκτώ πανέμορφα κουταβάκια τα οποία κρατούσαν στην αγκαλιά τους οι παίκτες της ΑΕΚ μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του ματς, στο πλαίσιο της δράσης της ομάδας μας υπέρ της υιοθεσίας των αδέσποτων. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.