Header Ads


Η ΑΕΚ Β' ξεκινάει στη Super League 2!

Η ΑΕΚ Β' ξεκινάει στη Super League 2!


Η ΑΕΚ Β' ξεκινάει τις περιπέτειές της - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου!

Το Σάββατο ανοίγει η αυλαία της Super League 2 για την ΑΕΚ Β' η οποία αντιμετωπίζει τον Διαγόρα στην Ρόδο. 

Ενα παιχνίδι που επί της τουσίας ανοίγει την αυλαία σε ένα πολυ ενδιαφέρον και σημαντικό πείραμα συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τη συμμετοχή των Β' ομάδων σε επαγγελματικά Πρωταθλήματα. 

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος και οι παίκτες του δουλεύουν όλο αυτό το διάστημα ώστε να είναι έτοιμοι για την αρχή της σεζόν και ώστε να μπορέσουν να αποδείξουν εάν έχουν την ικανότητα, την προσωπικότητα, αλλά και την… ετοιμότητα, να πάρουν ευθύνες πάνω τους και να δείξουν. 

Το ρόστερ 

Η ΑΕΚ δημιούργησε ένα ρόστερ αποτελούμενο κατά βάση από παίκτες της ακαδημίας της.

Στο τέρμα οι επιλογές είναι τρεις. Γκίνης, Αγγελόπουλος και Χατζηεμμανουήλ είναι σίγουρο θα δώσουν μάχη για την θέση κάτω από τα δοκάρια. Σταμούλης, Ραντονια, Κάτσικας και Ντατσένκο είναι οι επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας. Μπούσης, Παρρας και Ματζουρανάκης αυτές για το αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει να επιλέξει ανάμεσα σε Κορνέζο, Γιαννούτσο, Κώτσιο, Αρβανίτη. Από την πρώτη Ομάδα αναμένεται να κατεβαίνει για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ο Ζίγκα Λατσι. 

Στο κέντρο και σε σύστημα 4-2-3-1 που θέλει να παίξει ο Οφρυδόπουλος οι επιλογές είναι: Μουστακοπουλος (μεταγραφή από Παναχαϊκή), Μπάμπης, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Τσιόκρης, Κορομηλάς. Ο τελευταίος μπορεί να δώσει λύσεις και πιο μπροστά. 

Στην μεσοεπιθετική γραμμή οι επιλογές είναι πολλές και αρκετά ταλαντούχες. Εκεί είναι και η δύναμη πυρός της ΑΕΚ Β'. Παίκτες με ταλέντο και με ήδη παραστάσεις από γεμάτες χρονιές. Γιούσης, Ευθ. Χριστόπουλος, Τζούντα Γκαρσία (αδελφός του Λιβάι), Γερολαίμου (μεταγραφή από Κύπρο και διεθνής με τις μικρές ομάδες της χώρας του), Πάπα Λαερτ, Αμουρ (ήρθε από την Γαλλία και την Μονπελιέ) και οι πιο μικροί Γεωργέας, Πιτιλακος, Γκολφίνος. 

Για τη κορυφή της επίθεσης ο Έλληνας τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στους Ιατρούδη, Κοσίδη και τον Απ. Χριστόπουλο. 


Μια κανονική ομάδα μέσα σε λίγους μήνες

Η ΑΕΚ μέσα σε λίγους μήνες έφτιαξε μια νέα επαγγελματική ομάδα, την ΑΕΚ Β'. Σε λίγο καιρό με δικό της γηπέδο, δικούς της χώρους, δικό της πρόγραμμα, δικούς της υπαλλήλους, προπονητές, γυμναστές, ιατρικό επιτελείο. Μια νέα ομάδα από την αρχή, με νέα πρόσωπα, με σκοπό να λάβει μέρος σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα. Υπεύθυνος και Γενικός Αρχηγός θα είναι ο Ηλίας Ατματσίδης. Ένα δικό της παιδί που έχει γράψει τη δική του ιστορία με την φανέλα της ΑΕΚ. Τιμ Μάνατζερ Θα είναι ο Πανός Πολίτης. Προπονητής φυσικά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος με άμεσο συνεργάτη τον Μιχάλη Παυλή. Προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Ανδρέας Φουσέκης(βοηθός του ο Ιγνάτιος Σακελλαρίδης) και προπονητής τερματοφυλάκων ο Διονύσης Χιώτης που άφησε τον Ιωνικό μια ομάδα επίπεδου SUPER LEAGUE 1 για να υπηρετήσει την αγαπημένη του ΑΕΚ από άλλο πόστο. 

Οι στόχοι

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους στόχους της ΑΕΚ Β’, τώρα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Τα παιδιά πρέπει να γίνουν άνδρες. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ταλέντο στο ρόστερ. Διαθέτουν νεαρούς ποδοσφαιριστές που μπορούν αν δουλέψουν σύντομα να αποτελούν κομμάτια της πρώτης ομάδας. Αλλά αφού πρώτα σκληραγωγηθούν, ατσαλωθούν μέσα από την τριβή ενός σκληρού και πολύ δύσκολου πρωταθλήματος. Διότι είναι διαφορετικό να παίζεις αντίπαλος με 18χρονους, 19χρονους, 20χρονους που παίζουν σε επίπεδο Κ19 και τελείως διαφορετικό να παίζεις με τα φτασμένα και έμπειρα παιδιά της Super League 2.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΑΕΚ Β' θα έχει έδρα του το γήπεδο στα Σπάτα που είναι υπό κατασκευή Κι μέχρι να ολοκληρωθεί το "Σεραφείδιον" θα χρησιμοποιεί το Δημοτικό Στάδιο των Σπάτων ως έδρα. Τέλος η ΑΕΚ Β' κληρώθηκε να αγωνίζεται στον Νότιο Όμιλο της Super League 2, που αποτελείται από τους εξής συλλόγους:Εργοτέλης, Λεβαδειακός, Χανιά, Διαγόρας Ρόδου, ΟΦ Ιεράπετρας, Καλαμάτα, Επισκοπή, Κηφισιά, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Αστέρας Βλαχιώτη, Ρόδος, Ηρόδοτος, ΑΕΚ Β, Παναθηναϊκός Β.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.