Header Ads


Η προσωρινή έδρα της ΑΕΚ Β' στη Super League 2!

Η προσωρινή έδρα της ΑΕΚ Β' στη Super League 2!


Το γήπεδο του Αχαρναϊκού στο Μενίδι θα είναι όπως όλα δείχνουν η προσωρινή έδρα της ΑΕΚ Β’ μέχρι την ολοκλήρωση των έργων και την παράδοση του 4ου γηπέδου των Σπάτων!

Η ΑΕΚ Β’ ετοιμάζεται για να δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην ιστορία της αύριο στη Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα και από την ερχόμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης από το ματς με τον Εργοτέλη θα παίξει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της. 

Σε ότι έχει να κάνει με τα εντός έδρας ματς, ενδέχεται να υπάρξει αλλαγή στο θέμα της έδρας αφού υπάρχει μια διαφοροποίηση σε σχέση με τα όσα έγιναν γνωστά το προηγούμενο διάστημα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα θα παίξει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής στο γήπεδο του Αχαρναϊκού στο Μενίδι και όχι στο δημοτικό γήπεδο των Σπάτων.

Η δεύτερη επαγγελματική ομάδα του συλλόγου προπονείται το τελευταίο διάστημα στο Μενίδι όπου έγινε δεκτή με άψογο τρόπο από τους ανθρώπους του Αχαρναϊκού, ενώ ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. 

Έτσι αποφασίστηκε ότι το συγκεκριμένο γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μέχρι την ολοκλήρωση των έργων στη μόνιμη έδρα της, στο 4ο γήπεδο του προπονητηρίου της «Ένωσης» στα Σπάτα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.