Header Ads


Γλυκά Νερά: Σοκάρει τo ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του πιλότου στο «100» (vid)

Γλυκά Νερά: Σοκάρει τo ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση του πιλότου στο «100» (vid)


Σοκάρεται όποιος ακούσει το ηχητικό ντοκουμέντο ο από την κλήση του πιλότου στην άμεση δράση μετά τη δολοφονία της συζύγου του.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετοί μήνες από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ωστόσο η δολοφονία της Κάρολαϊν εξακολουθεί να συγκλονίζει το πανελλήνιο. Η νέα εξέλιξη έχει να κάνει με το ηχητικό ντοκουμέντο από την κλήση που έκανε ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην αστυνομία μετά τη δολοφονία της συζύγου προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο στα συνολικά 108 δευτερόλεπτα που διαρκεί η τηλεφωνική επικοινωνία με το «100». 

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς τα πάντα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα από τον συζυγοκτόνο προκειμένου να ακούγεται σαν να αποτελεί και ο ίδιος θύμα, όπως αρχικά είχε πείσει την κοινή γνώμη ότι συμβαίνει.

Στα 38 δευτερόλεπτα της κλήσης ο πιλότος κλαίει, προσποιείται ότι δεν μπορεί να ανασάνει και ζητάει βοήθεια με τη φωνή του να ακούγεται όπως όταν κάποιος είναι φιμωμένος.

Από τις έρευνες προκύπτει ότι την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει τη δική του… παράσταση στο τηλέφωνο, το ρολόι δείχνει 6.11 τα ξημερώματα. Κάτι που σημαίνει πως η Κάρολαϊν έχει ήδη συμπληρώσει δύο ώρες νεκρή από τα δικά του χέρια.

Προφανώς σε αυτό το δίωρο έστησε ολόκληρο το σκηνικό προκειμένου να πείσει τους πάντες και κυρίως τις Αρχές ότι το σπίτι του δέχθηκε επίθεσης από ληστές. Να «φτιάξει» έτσι το σπίτι ώστε να μοιάζει πως υπήρξε «έφοδος» ληστών και να σκοτώσει τον σκύλο της Κάρολαϊν ώστε να κάνει ακόμη πιο πειστικό τα όσα ψέματα θα αράδιαζε σε λίγη ώρα στους αστυνομικούς που θα έφταναν στα Γλυκά Νερά.

Να αναφέρουμε ότι στην προσπάθεια του να γίνει απόλυτα πειστικός, ο Μπάμπης πριν καλέσει σωστά το «100» προέβη εσκεμμένα σε δύο λανθασμένες τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς υποτίθεται ότι καλούσε με τη μύτη… του καθότι δεμένος. Άρα και καλά δεν μπορούσε να καλέσει σωστά με τη μία.

Έτσι στις 06:08 έχει καλέσει στον αριθμό «180» και στις 06:10 στον αριθμό «1000»…

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του Mega:


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.