Header Ads


«Τελειώνει» από την ΑΕΚ ο Μπόγρης!

«Τελειώνει» από την ΑΕΚ ο Μπόγρης!


Η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Γιώργο Μπόγρη αναμένεται να αποδειχθεί βραχύβια, αφού ο 32χρονος σέντερ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Στη "γωνία" ο Ιωνικός Νικαίας για τον έμπειρο ψηλό.
Βραχύβιο αναμένεται να αποδειχθεί το πέρασμα του Γιώργου Μπόγρη από την ΑΕΚ, αφού την επομένη της εντός έδρας ήττας από την Τρεβίζο, τέθηκε επί τάπητος το θέμα της λύσης του συμβολαίου του 32χρονου σέντερ.

Ο έμπειρος ψηλός δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Στέφανο Δέδα στα παιχνίδια με Απόλλωνα Πάτρας και Τρεβίζο, δείγμα του γεγονότος πως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν εξελισσόταν με τον τρόπο που όλοι προσδοκούσαν το καλοκαίρι, όταν έπεσαν οι υπογραφές.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, τόσο η πλευρά του παίκτη όσο κι αυτή της ομάδας δείχνουν να κλίνουν προς το "διαζύγιο" αφού αμφότερες δεν είναι ικανοποιημένες από την τροπή που έχει πάρει η συνεργασία τους.

Δεν είναι όμως μόνο αγωνιστικοί οι λόγοι της ρήξης ανάμεσα στην Ένωση και τον Έλληνα σέντερ, καθώς κατά το διάστημα της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού και της Τενερίφης έχουν υπάρξει θέματα που δεν είναι μόνο αγωνιστικά, τα οποία έχουν «βαρύνει» επικίνδυνα το κλίμα και το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ράγισε.

Έτσι, η επιστροφή του Γιώργου Μπόγρη στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, αποδεικνύεται σύντομη, καθώς οι δύο πλευρές οδεύουν σε λύση συνεργασίας, κάτι που θα κάνει τον έμπειρο άσο free agent.

Ήδη έχει προκύψει ενδιαφερόμενη ομάδα για τον Γιώργο Μπόγρη και δεν είναι άλλη από τον Ιωνικό, σύλλογος που φέτος έχει (και) ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, συμμετέχοντας στο FIBA Europe Cup.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.