Header Ads


Ματς με γκολ στην Ουκρανία

Ματς με γκολ στην Ουκρανία


Μάθε τα πάντα για τις προσφορες* casino.

Είναι πάντα ευχάριστο για τους ποδοσφαιρόφιλους όταν μια εβδομάδα Τρίτη και Τετάρτη έχει αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ, το ίδιο ευχάριστο είναι, όμως, και για όσους παίζουν στοίχημα και έχουν να επιλέξουν σημεία σε αγώνες των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Ο 4ος φετινός όμιλος είναι ο πιο… περίεργος όπως εξελίσσεται, καθώς τα δυο φαβορί, Ρεάλ και Ίντερ, βλέπουν το απόλυτο αουτσάιντερ, Σερίφ Τιρασπόλ, να τους έχει βάλει τα «γυαλιά». Οι Μαδριλένοι κοντράρονται σήμερα με τη Σαχτάρ στο Κίεβο, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ: Μετά την ήττα-σοκ της πρεμιέρας στο Τιρασπόλ από τη Σερίφ, πήρε με αρκετή δόση τύχης ένα βαθμό εντός έδρας (στο Κίεβο βασικά, μακριά από τη φυσική της έδρα) κόντρα στην Ίντερ και σήμερα γνωρίζει πως με ήττα από τη Ρεάλ, οι πιθανότητες πρόκρισής της θα μειωθούν κατά πολύ στη συνέχεια. Οι Ουκρανοί γνωρίζουν πολύ καλά τους Ισπανούς, με τους οποίους έπαιξαν και πέρσι και τους αντιμετώπισαν στα ίσα και στα δυο ματς. Ο Ντε Ζέρμπι έχει δει την ομάδα του να σκοράρει με μεγάλη άνεση στο πρωτάθλημα και ποντάρει στους παίκτες του να φτιάξουν φάσεις και κόντρα στην ισχυρή «βασίλισσα». Σημαντικές απουσίες οι Τραορέ και Μοράες, «τρέχει» να προλάβει ο Ντεντίνιο.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Πρώτη ήττα για τη Ρεάλ στο πρωτάθλημα και σίγουρα δεν ήρθε στο πιο ιδανικό σημείο, μιας και πριν τη διακοπή είχε πέσει θύμα έκπληξης από τη Σερίφ, φανερώνοντας αμυντικές αδυναμίες. Ο Αντσελότι γνωρίζει τη κρισιμότητα του αγώνα στο Κίεβο και παρά τις απουσίες του (Μπέιλ, Καρβαχάλ, Ασένσιο, Σεμπάγιος, Καβαμινγκά, Αζάρ, Μιλιτάο, Ντίας), έχει παίκτες που μπορούν να μπουν στο γήπεδο και να τους αντικαταστήσουν σχεδόν επάξια. Πολλά στηρίζονται στη μέρα που θα εμφανιστεί ο Μπενζεμά, αλλά πρέπει να υπάρχει και εναλλακτικό πλάνο, μιας και μαρκάρεται καλά. Με τους Βραζιλιάνους Βινίσιους και Ροντρίγκο θα πλαισιωθεί στην επίθεση ο Γάλλος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι πολλές απουσίες που έχει η Ρεάλ δύσκολα θα επηρεάσουν στο ρυθμό της, όμως σίγουρα παίζουν ρόλο. Η Σαχτάρ οφείλει να κάνει μια καλή εμφάνιση, σκοράρει, πάντως και το 1.70 στο γκολ-γκολ από τη Novibet είναι μια δίκαιη απόδοση.


Νόμιμες Στοιχηματικές με νομιμα καζινο στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.