Header Ads


Σκοράρει με άνεση η Ράγιο

Σκοράρει με άνεση η Ράγιο


Ακόμα μια γεμάτη στοιχηματική ημέρα έχουμε σήμερα, με πολλά παιχνίδια κυρίως για τις μεγάλες κατηγορίες σε Ιταλία και Ισπανία. Μέχρι το τέλος του χρόνου οι εμβόλιμες αγωνιστικές θα είναι αρκετές, ώστε να μπορέσουν οι Ομοσπονδίες να δώσουν λίγο παραπάνω χρόνο ξεκούρασης στις ομάδες τις γιορτές.

Μάθε τα πάντα για τα δωρεαν καζινο φρουτακια.

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει σήμερα, λοιπόν, η Μπαρτσελόνα, η οποία ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να παίξει με τη Ράγιο, έχοντας πολύ πρόσφατη ακόμα μια κακή εμφάνιση και ήττα σε «classico» από τη Ρεάλ.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Η άνοδος της ομάδας στη Λα Λίγκα την περσινή σεζόν μέσω των μπαράζ, δεν έδειχνε σε κανένα σημείο πως η Ράγιο θα μπορούσε να παίζει με τον τρόπο που βλέπουμε φέτος. Μια ομάδα «ψυχωμένη», με τσαγανό και ποιότητα μέσα στο γήπεδο, έχει δώσει στους φίλους της πολλές όμορφες στιγμές. Οι Μαδριλένοι μετρούν μόνο νίκες εντός έδρας, έχουν σχετικά άνετα το γκολ και βρίσκονται στην 6η θέση μέχρι ώρας, αποδεικνύοντας πως αν δουλεύεις, δεν έχει σημασία αν είναι νεοφώτιστος. Η διοίκηση βλέπει τον Ιραόλα να έχει κερδίσει παίκτες και κόσμο, με τον τελευταίο να αναμένεται να γεμίζει το «Βαγιέκας» κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ο Βάσκος δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα για το αρχικό τους σχήμα και πιθανότατα θα ξεκινήσει επιθετικά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Όλοι στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» γνωρίζουν πως η ομάδα δεν είναι στο επίπεδο που ήταν τα περασμένα χρόνια. Ακόμα και έτσι, όμως, οι προσδοκίες και φιλοδοξίες της διοίκησης είναι στα ίδια επίπεδα, μιας και η φανέλα είναι πολύ βαριά. Η ήττα από τη Ρεάλ στο μεγάλο ντέρμπι πριν μερικές ημέρες «πόνεσε» τους οπαδούς, οι οποίοι ζητούν την άμεση απομάκρυνση του Κούμαν, όπως επίσης και μεταγραφές. Λογικά θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις, όμως το πρωτάθλημα συνεχίζεται και η Μπαρτσελόνα παίζει ένα παιχνίδια που μόνος στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες. Οι απουσίες θα είναι και πάλι πολλές κόντρα στη Ράγιο, με τους γνωστούς Μπρέιθγουεϊτ, Αραούχο, Πέδρι και Ντεμπελέ, να βρίσκονται στη λίστα μαζί με Φ. Ντε Γιόνκ και Άνσου Φάτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μετά την ήττα από τη Ρεάλ και όσα… παρατράγουδα ακολούθησαν, η Μπαρτσελόνα δε θα έχει καθόλου εύκολο έργο κόντρα στη Βαγιεκάνο. Ο Ιραόλα κάνει καλή δουλειά, οι γηπεδούχοι έχουν μόνο νίκες εντός και ο συνδυασμός του γκολ-γκολ με το over 2.5 είναι μια καλή επιλογή στο 2.00 της Novibet.


Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.