Header Ads


Της αρέσουν τα δύσκολα

Της αρέσουν τα δύσκολα


Μάθε τα πάντα για τις stoiximan prosfores*.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα στον όμιλο της Εθνικής, ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της θα γίνει σήμερα στη Σόλνα, σε ένα από τα προάστια της Στοκχόλμης, στη Σουηδία. Φυσικά, στον όμιλο υπάρχει και η Ισπανία, η οποία σε περίπτωση νίκης της Ελλάδας, θα «μπλέξει» και αυτή στη μάχη της πρωτιάς.

Θυμίζουμε πως η «γαλανόλευκη» είχε πάρει μια σπουδαία νίκη πριν ένα μήνα κόντρα στους Σκανδιναβούς, ενώ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στον όμιλο. Η σέντρα του αγώνα είναι στις 21:45.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Μετά τη σπουδαία νίκη της επί της Ισπανίας, ήρθε στην Αθήνα με στόχο το διπλό για να γίνει το απόλυτο φαβορί για τη πρώτη θέση. Αντ’ αυτού, βρήκε απέναντί της μια ομάδα ψυχωμένη, αλύγιστη, η οποία τη κέρδισε απόλυτα δίκαια και της έβαλε εμπόδια για τη συνέχεια. Οι Σουηδοί θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο κόντρα στην Ελλάδα στην έδρα τους, όχι μόνο για να περάσουν πρώτοι στον όμιλο, αλλά και για τη ρεβάνς. Δύσκολα θα υποτιμήσουν και πάλι την Εθνική μας και αυτή τη φορά θα παρατάξουν ένα άκρως επιθετικό σχήμα για να ψάξουν το γκολ από νωρίς. Πιθανόν να τους κάνει και η ισοπαλία σε τελική ανάλυση, μιας και υπερέχουν αυτή τη στιγμή της Ισπανίας.

ΕΛΛΑΔΑ: Δεύτερη σερί νίκη στον όμιλο για την Ελλάδα, η οποία τείνει στο να μας… κακομάθει με τους τρόπους που παίρνει τα τρίποντα. Μετά την εξαιρετική εμφάνιση με τη Σουηδία, ήρθε αυτό το αγχωτικό διπλό στη Γεωργία και ξαναέβαλε τη «γαλανόλευκη» στη διεκδίκηση μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων. Με διπλό στη Σόλνα, η Ελλάδα θα περάσει στη 2η θέση, υπερτερεί της Σουηδίας στην ισοβαθμία, όμως για να γίνει αυτό χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Ο Φαν τ’ Σχιπ έχει τα «χαρτιά» του κλειστά αναφορικά με το ματς, με τον Τζαβέλλα να είναι τιμωρημένος. Θυμίζουμε πως μετά το σημερινό ματς, η Ελλάδα θα κλείσει τον όμιλο υποδεχόμενη Ισπανία και Κόσοβο, οπότε ακόμα και με ισοπαλία, τα σενάρια πρόκρισης παραμένουν ανοιχτά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η πρόσφατη εικόνα της Ελλάδας κόντρα σε θεωρητικά πιο ισχυρούς αντιπάλους, μας αποτρέπει από το να τη κοντράρουμε. Αντιθέτως, υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα των αγώνων των δυο ομάδων και τα 2-3 γκολ που έρχονται πιο συχνά από κάθε άλλο αποτέλεσμα. Στο 2.00 η επιλογή στη Bet365.

Νόμιμες Στοιχηματικές με stiximan casino στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.