Header Ads


Δεν έχει περιθώρια η Ατλέτικο

Δεν έχει περιθώρια η Ατλέτικο


Μάθε τα πάντα για τους αγώνες ημέρας

Το ενδιαφέρον στις κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης είναι στα ύψη, ειδικά σε αυτές στις οποίες δύσκολα μπορούμε να διακρίνουμε μια ομάδα να έχει ξεφύγει από τις υπόλοιπες. Σε αυτή τη κατηγορία εντάσσεται φυσικά το Ισπανικό πρωτάθλημα, το οποίο μας προσφέρει πολλές συγκινήσεις τα τελευταία χρόνια.

Μέσα στις ομάδες που πρωταγωνιστούν είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. Μιλάμε φυσικά για τη κάτοχο του τίτλου, η οποία φέτος έχει ενισχυθεί και θέλει να φτάσει στο «ριπίτ». Οι «ροχιμπλάνκος» φιλοξενούνται σήμερα από τη Λεβάντε, σε ένα απαιτητικό εκτός έδρας ματς.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Σε καμία περίπτωση οι εμφανίσεις της Λεβάντε δεν ήταν αυτό που περίμεναν οι φίλοι της τη φετινή χρονιά. Η ομάδα από τη Βαλένθια δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και έχει μαζέψει όλους και όλους μόλις 5 βαθμούς σε 10 παιχνίδια. Όλοι περιμένουν κάποια αντίδραση από το σύνολο του Χαβιέ Περέιρα, ο οποίος πήρε τη θέση του Πάκο Λόπεθ, μετά το κάκιστο ξεκίνημα του συλλόγου. Στο προηγούμενο ματς κόντρα στη Σεβίλλη, επιθετικά λειτούργησε καλά, όμως είχε πολλά θέματα στο να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της. Έπεται ένα ακόμα πιο δύσκολο παιχνίδι, εκεί όπου για να έρθει αποτέλεσμα, όλοι πρέπει να δώσουν το 100% τους.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Είναι αλήθεια πως σε μια χώρα όπως η Ισπανία, το να πάρει κάποια ομάδα πρωτάθλημα πέραν της Ρεάλ ή της Μπαρτσελόνα είναι… άθλος. Πέρσι, η Ατλέτικο το κατάφερε δουλεύοντας σκληρά και είναι αποφασισμένη να το κυνηγήσει εκ νέου. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Σιμεόνε έχει δείξει πως είναι «τρωτή», όμως έχει τη ποιότητα και τους παίκτες για να επανέλθει σε υψηλά στάνταρ. Μετά την επιστροφή από 0-2 κόντρα στη Σοσιεδάδ, θέλει το τρίποντο με τη Λεβάντε για να πλησιάσει τη κορυφή, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Λεμάρ, Γιορέντε και Σάβιτς είναι σημαντικές απώλειες, όμως λύσεις υπάρχουν πολλές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Σε καμία περίπτωση δε θέλει να μείνει πίσω βαθμολογικά η Ατλέτικο και πηγαίνει στη Βαλένθια με στόχο να «καθαρίσει» το ματς. Η Λεβάντε αμυντικά είναι κακή, χαμηλό, αλλά πολύ φυσιολογικό το διπλό στο 1.70 της Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.