Header Ads


«Έρικ Γκριν ο «εκλεκτός» του Δέδα!»

«Έρικ Γκριν ο «εκλεκτός» του Δέδα!»


Οι «κιτρινόμαυροι» σκέφτονται να ανακατέψουν την τράπουλα και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τον πρώην μπόμπερ του Ολυμπιακού!
Στην ΑΕΚ δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Αλήθεια είναι ότι υπάρχουν δικαιολογίες, αλήθεια είναι ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα, προς το παρόν, όμως, η εικόνα είναι μακριά από τις επιδιώξεις, που υπήρχαν και υπάρχουν. 

Ως αποτέλεσμα αυτού, είναι ότι το ρόστερ θα υποστεί κι άλλο ρεκτιφιέ. 

Ήδη άλλωστε έχει έρθει ο Ιαν Χάμερ και με το καλημέρα βοηθάει, ενώ την ίδια ώρα ο Γιώργος Μπόγρης είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Πόθος και μεγάλος του Στέφανου Δέδα είναι ο Ερικ Γκριν, ο μεγάλος μπόμπερ, που είχε περάσει παλιότερα από τον Ολυμπιακό. 

Ο Αμερικάνος γκαρντ έπαιξε για πολλά χρήματα πέρυσι στην Μπαχτσεσεχίρ και προς το παρόν είναι χωρίς ομάδα. Είναι σπουδαίος σκόρερ, έχοντας την περυσινή χρονιά 17.9 πόντους στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και 21.3 πόντους στο Eurocup.

Επίσης η ΑΕΚ κοιτάζει και σε άλλες θέσεις, έχοντας τεθεί στα υπόψη της η περίπτωση του πολύ καλού σουτέρ, Τρέβορ Μπλούιετ, που είναι τώρα στην Μπεσίκτας, αλλά και του Τζαρόντ Τζόουνς, πάουερ-φόργουορντ, που έπαιζε πέρυσι στην Τσεντεβίτα και τώρα είναι χωρίς ομάδα. 

Βεβαίως για να κάνει προσθήκη η ΑΕΚ πρέπει να σβήσει τα ban, που έχει.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.