Header Ads


Σιμόες: «Αφιερώνω τη νίκη στον Γαλανόπουλο!»

Σιμόες: «Αφιερώνω τη νίκη στον Γαλανόπουλο!»


Στον Κώστα Γαλανόπουλο αφιέρωσε τη νίκη της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, ο Αντρέ Σιμόες!
Την πόρτα του χειρουργείου για να αποκαταστήσει τη ζημιά που έχει στον αστράγαλο, ετοιμάζεται να περάσει και πάλι ο Κώστας Γαλανόπουλος που είναι ο μεγάλος άτυχος της σεζόν.

Ο Αντρέ Σιμόες δεν ξέχασε τον συμπαίκτη του και μετά τη νίκη της ΑΕΚ στο Αγρίνιο, δήλωσε πως αφιερώνει το διπλό επί του Παναιτωλικού στον συμπαίκτη του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι μια σημαντική εκτός έδρας νίκη σε μια δύσκολη έδρα και μπορεί να προηγηθήκαμε με διαφορά δυο γκολ, αρκετά νωρίς, αλλά πάντα έχει σημασία πως τελειώνει κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και από το προβάδισμα των τριών γκολ, η ΑΕΚ πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας, εκτός έδρας. Και σήμερα (3/10), οι γηπεδούχοι μείωσαν στο ένα γκολ, αλλά είχαμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και δεν δώσαμε άλλα δικαιώματα.

Προσωπικά, προερχόμουν απο τραυματισμό και ήταν η σημαντική για εμένα, γιατί ένιωθα εκτός ομάδας. Θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρξει ομοιογένεια από τους παλιότερους και τους νέους παίκτες. Γι’ αυτόν τον λόγο, υπάρχουν κενά στην απόδοση μας, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο. Αφιερώνω την νίκη στον συμπαίκτη μου, Κώστα Γαλανόπουλο που είναι τραυματίας», ανέφερε ο Σιμόες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.