Header Ads


Μακόβκσι και Αουγκουστίνιακ οι «εκλεκτοί» της ΑΕΚ για χαφ!

Μακόβκσι και Αουγκουστίνιακ οι «εκλεκτοί» της ΑΕΚ για χαφ!


Η ΑΕΚ εξετάζει ενόψει Ιανουαρίου τις περιπτώσεις των Πολωνών χαφ, Τόμας Μακόβσκι και Ράφαλ Αουγκουστίνιακ προκειμένου να αποτελέσουν τον αντικαταταστάτη του Κώστα Γαλανόπουλου, ενώ στο τραπέζι έπεσε ενόψει καλοκαιριού και το όνομα του 23χρονου στόπερ της Γκόρνικ, Πζέμισλαβ Βισνιέβσκι.

Στα γραφεία της ΑΕΚ βρέθηκε την Πέμπτη (07/10) ο Πολωνός ατζέντης, Μάρτσιν Μίχαλακ ύστερα από πρόσκληση των διοικούντων την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ. Το επιβεβαίωσε, άλλωστε, κι ο ίδιος με ανάρτηση που έκανε στα social media από την επίσκεψή του στα γραφεία του συλλόγου, μέσα από το λογαριασμό του μανατζερικού γραφείου του, "INN Football".


Μακόβσκι και Αουγκουστίνιακ για αντι-Γαλανόπουλος

Οι άνθρωποι της Ένωσης αναζητούν τον αντικαταστάτη του Κώστα Γαλανόπουλου, ο οποίος θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού και στο τραπέζι έπεσαν τα ονόματα του 22χρονου χαφ της Λέχια Γκντάνσκ, Τόμας Μακόβσκι και του 27χρονου μέσου της Ουράλ, Ράφαλ Αουγκουστίνιακ.

Οι δύο πλευρές είχαν επικοινωνία από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και το μανατζερικό γραφείο του Μάρτσιν Μίχαλακ είχε προτείνει στην ΑΕΚ τον 23χρονο Πολωνό δεξιό μπακ, Κάρολ Φίνα, προτού η Ένωση καταλήξει στην περίπτωση του Κλεμάν Μισελέν για το δεξί άκρο της άμυνας.

Ουσιαστικά, ο παίκτης που πληροί τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει τον αντι-Γαλανόπουλο είναι ο Μακόβσκι, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και από τον Ιανουάριο είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του. Ο 22χρονος χαφ έχει ύψος 1.78μ. και διακρίνεται για τα τρεξίματα και την πίεση στο παιχνίδι του, αγωνιζόμενος ως "8άρι".

Από την άλλη πλευρά, ο Αουγκουστίνιακ έχει ύψος 1.85μ και έχει χαρακτηριστικά που θυμίζουν περισσότερο... Λε Ταλέκ. Το συμβόλαιο του 27χρονου μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ενώ τη φετινή σεζόν με την Ουράλ μετράει έξι συμμετοχές στο ρωσικό πρωτάθλημα.


Η περίπτωση του Βισνιέβσκι

Ωστόσο, πέρα από τις δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις που αφορούν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σε δεύτερο πλάνο, αλλά μόνο χρονικά μπήκε και το όνομα του αρχηγού της Γκόρνικ, Πζέμισλαβ Βισνιέβσκι, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ (ύψος 1.95μ) και είναι διεθνής με την Κ21 της Πολωνίας. Η περίπτωσή του, όμως, έχει ορίζοντα το καλοκαίρι, όταν κι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Γκόρνικ.

Βέβαια, για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλη ελληνική ομάδα. Τη φετινή σεζόν ο Βισνιέβσκι μετράει εννιά συμμετοχές στο πολωνικό πρωτάθλημα, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Γκόρνικ έχει τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ σε 109 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.