Header Ads


Αργύρης Γιαννίκης: Το μεγάλο όπλο του, η δουλειά στην τακτική και το υψηλό πρέσινγκ!

Αργύρης Γιαννίκης: Το μεγάλο όπλο του, η δουλειά στην τακτική και το υψηλό πρέσινγκ!


Το δικό του σχόλιο για τη διετή θητεία του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε ο ρεπόρτερ Γιάννης Γιαννάκης!

Ως έναν προπονητή, που κάθε μέρα δούλευε στον τομέα της τακτικής και δεν πέρασε προπόνηση που να μην δουλέψει πάνω σε αυτά τα κομμάτια, περιέγραψε τον Αργύρη Γιαννίκη ο ρεπόρτερ του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα θέματα του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Γιαννάκης.

«Μεγάλο όπλο του Γιαννίκη ότι δουλεύει πάρα πολύ στην τακτική. Ήταν δύο χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν πέρασε μια μέρα που να μην ασχοληθεί με την τακτική. Είναι ένας άνθρωπος που ψάχνεται και αλλάζει συστήματα. Μάλιστα, στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε και τις γηπεδικές υποδομές. Πολλές φορές αναγκαζόταν να τελειώνει νωρίτερα τη δουλειά του, γιατί το γήπεδο βάλτωνε.

Στον ΠΑΣ δούλεψε κατά κύριο λόγο στο 4-4-2, αλλά όταν ο Καρτάλης έπαιξε πίσω από τον επιθετικό, το γύρισε σε 4-2-3-1. Θέλει υψηλό πρέσινγκ κι αν η ΑΕΚ είναι καλά στη φυσική κατάσταση, τότε θα επιμείνει πολύ σε αυτό και μάλιστα στα όρια της μεγάλης περιοχής του αντιπάλου.

Είναι γερμανοθρεμμένος… Έχει γερμανική φιλοσοφία. Σε θέματα πειθαρχίας θα προσπαθήσει να είναι αμείλικτος και δεν είναι από αυτούς που θα δώσει πολλές ευκαιρίες, σε περίπτωση σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων», είπε μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ του σταθμού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα τελευταία νέα από την ομάδα της Ηπείρου μετά και αποχώρηση του γυμναστή, Γιάννη Ντουρουντού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Γιαννάκης:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.