Header Ads


Η επόμενη αλλαγή Μιλόγεβιτς μετά τον Παναιτωλικό!

Η επόμενη αλλαγή Μιλόγεβιτς μετά τον Παναιτωλικό!


Το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ και ποιος χάνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα! 
Η διπρόσωπη εικόνα στο Αγρίνιο, ποιοι ξεχώρισαν στη νίκη με 3-1 και ποιος απογοήτευσε ξανά με την απόδοσή του. Θα πρέπει άμεσα να πάρει σημαντικές αποφάσεις ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ, η οποία βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αντέδρασε και πέρασε με 3-1 από τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς όπου για ακόμα μία φορά παρουσιάστηκε… διπρόσωπη.

Η Ένωση ξεκίνησε, όπως συνέβη και στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ, πολύ δυνατά και στο πρώτο μισάωρο ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης. Βρήκε δύο γκολ, είχε φάσεις και για τρίτο, ενώ δεν είχε αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Έμοιαζε το… τέλειο παιχνίδι, με τους Μοχαμάντι, Τσούμπερ, Γκαρσία και Μάνταλο να είναι εξαιρετικοί. Ωστόσο, μετά το πέρας το μισάωρου, παρουσιάστηκαν και πάλι τα γνωστά… κενά. Οι κιτρινόμαυροι έχασαν την κατοχή μπάλας, έδωσαν χώρο στον Παναιτωλικό και λίγο έλειψε να το πληρώσουν ακόμα και με κάποιο γκολ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Τελικά, το 1-2 ήρθε στην αρχή του δευτέρου και αν δεν υπήρχε η ποιότητα του Στάνκοβιτς στην εστία και των μεσοεπιθετικών από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, ίσως αντί για 1-3, να είχαμε το 2-2…

Κορυφαίος του γηπέδου, για τα περίπου 75 λεπτά που άντεξε, ήταν ο Πέτρος Μάνταλος που το τελευταίο διάστημα έχει… ακούσει πάρα πολλά. Ο αρχηγός της Ένωσης πήρε φανέλα βασικού και έδειξε πως μαζί με τον Τσούμπερ ταιριάζει πολύ και μπορεί να γίνει ξανά πρωταγωνιστής. Ο Έλληνας άσος είχε καλές εκτελέσεις στα στημένα, βοήθησε στην κυκλοφορία μπάλας και είχε πολύ σημαντικό ρόλο στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Εξίσου καλός ήταν και ο Λιβάι Γκαρσία, που βρήκε και ένα φανταστικό γκολ, αλλά και ο Τσούμπερ που έδειξε ξανά την κλάση του.


Από εκεί και πέρα, δεν γίνεται να μην αναφερθούμε στη θετική εικόνα του Μοχαμάντι, ο οποίος πήρε τη φανέλα βασικού και επιβεβαίωσε πως είναι ένα… σκαλί πάνω από τον Χατζισαφί. Πρόκειται για ένα μπακ με ποιοτικά χτυπήματα, τρεξίματα και για έναν παίκτη που έχει εξαιρετικά ανεβάσματα, αλλά μπορεί να κρατήσει και αμυντικά τη θέση του, κάτι που δεν είναι σε θέση να κάνει ο συμπατριώτης του. Ξεκάθαρα λοιπόν αποκτάει προβάδισμα για τη θέση του αριστερού μπακ και αφήνει τον Χατζησαφί στον πάγκο.

Αντίθετα, η μόνη… παραφωνία στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την ΑΕΚ ήταν η παρουσία ξανά του Λε ΤαΛέκ, που αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα στη μεσαία γραμμή. Έδειξε αργός, χωρίς τρεξίματα, ενώ ακόμα και το γκολ του Παναιτωλικού προέρχεται από δικό του λάθος, που δημιουργεί υπεραριθμία για τον αντίπαλο. Ο Γάλλος χαφ ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά του, είναι σταθερά από τους χειρότερους της ΑΕΚ και παρότι σήμερα… κρύφτηκε πίσω από το πολύ καλό παιχνίδι του Σιμόες, αν συνεχίσει έτσι, κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.