Header Ads


Γιαννίκης σε παίκτες: «Ενωμένοι και αγαπημένοι θα παρουσιάσετε αυτό που έχετε!»

Γιαννίκης σε παίκτες: «Ενωμένοι και αγαπημένοι θα παρουσιάσετε αυτό που έχετε!»


Διαβάστε τι είπε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στην πρώτη επαφή που είχε μαζί τους στα Σπάτα!

Πολύ χαμογελαστός, αλλά και λιγομίλητος παρουσιάστηκε ο Αργύρης Γιαννίκης στην πρώτη επαφή με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων - ίσως και επειδή απουσίαζαν οι διεθνείς.

Μιλώντας τους πριν από την έναρξη του προγράμματος της Δευτέρας, ο 41χρονος πρώην τεχνικός του ΠΑΣ επεσήμανε αρχικά: ''Ξέρω πως είστε πολύ καλοί και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να βγει αυτή η ποιότητα στο γήπεδο".

Κατόπιν και προτού ολοκληρώσει την ολιγόλεπτη ομιλία του ο γερμανοθρεμμένος προπονητής ζήτησε "να είμαστε ενωμένοι, αγαπημένοι σαν μια οικογένεια και να γίνουμε ομάδα που θα βοηθά όλους σας να παρουσιάσετε αυτό που έχετε στο γήπεδο''.

Τις υπόλοιπες παρατήσεις τις κράτησε για το γήπεδο, αφού φρόντιζε ν' αντιδρά με χειρονομίες την ώρα της εκγύμνασης.

Προηγουμένως, τον νέο προπονητή είχαν παρουσιάσει στους παίκτες της Ένωσης ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου και τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ.

Μια διαδικασία η οποία πρόκειται να επαναληφθεί την Τετάρτη (13/10) με την επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις.

Ενδεχομένως τότε ο Γιαννίκης να έχει να πει περισσότερα, ενόψει και του πρώτου αγώνα του στον πάγκο της ΑΕΚ, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ατρόμητο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.