Header Ads


Άνω κάτω ο Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Ονιεκούρου!

Άνω κάτω ο Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον Ονιεκούρου!


O Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τον Παναιτωλικό τον Χένρι Ονιεκούρου, παρά το γεγονός πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Εκτός και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης λόγω τραυματισμού, μέσα ο Γκάρι Ροντρίγκες!

Σαφές μήνυμα προς τον Χένρι Ονιεκούρου έστειλε με την επιλογή της αποστολής για το Αγρίνιο ο Πέδρο Μαρτίνς. 

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού επέλεξε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχν΄διι με τον Παναιτωλικό τον ντεφορμέ Νιγηριανό, ο οποίος δεν έχει αποδώσει σε καμία φάση της μέχρι τώρα σεζόν τ' αναμενόμενα. 

Εκτός είναι και ο αρχηγός Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Έλληνας παίκτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο και δεν κατάφερε να το ξεπεράσει προκειμένου να δώσει το «παρών». Εκτός, επίσης, έμεινε και ο Σβέτοσαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. 

Αντιθέτως, «μέσα» είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι προπονήθηκε κανονικά και την Παρασκευή, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις κι έτσι επελέγη από τον προπονητή του για να είναι στην αποστολή. 

Αναλυτικά οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Α. Καμαρά, Ανδρούτσος, Ου. Μπα, Σισέ, Ελ Αραμπί, Καρμπόβνικ, Κούντε, Λαλά, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Εμβιλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Σουρλής, Βαλμπουενά, Βρουσάι.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.