Header Ads


«Θέμα» με Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ!

«Θέμα» με Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ!


Η σερβική ιστοσελίδα «24sedam» αποκάλυψε κρούση της Νταμάκ από την Σαουδική Αραβία που δεν είναι βέβαιο πως θα έχει συνέχεια, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες στην ΑΕΚ έχει ανοίξει ζήτημα!
Σοβαρό θέμα με την παρουσία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ, φαίνεται πως υπάρχει σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Τάσου Τσατάλη στο sdna.gr

Το ζήτημα άνοιξε με την αποκάλυψη σερβικής ιστοσελίδας, της «24sedam» για κρούση της Νταμάκ από την Σαουδική Αραβία στον Σέρβο τεχνικό και πρόταση για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA το θέμα ισχύει και είναι σε γνώση των ανθρώπων της ΑΕΚ, πριν υπάρξει το δημοσίευμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να προχωρήσει με την ομάδα της Σ. Αραβίας ο Μιλόγεβτς, ωστόσο με αυτό το ζήτημα στο επίκεντρο είναι πολύ πιθανό να ανοίξει θέμα με την Ένωση, καθώς υπάρχουν τις τελευταίες ώρες διεργασίες, που αφήνουν σαφή την εντύπωση πως όλα είναι ανοιχτά για την παραμονή του Σέρβου τεχνικού στην ΑΕΚ.

Προς το παρόν από πλευράς ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, ωστόσο καλά πληροφορημένες πηγές, αναφέρουν πως το θέμα του προπονητή είναι για τα καλά στο προσκήνιο και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε απευθείας επαφές με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.