Header Ads


Η αποκάλυψη Μελισσανίδη για Γιαννίκη!

Η αποκάλυψη Μελισσανίδη για Γιαννίκη!


Ξεκάθαρος ο Δημήτρης Μελισσανίδης στα Σπάτα, στην παρουσίαση του νέου προπονητή στους παίκτες!
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήθελε να βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα, όταν θα πήγαινε ο ίδιος για να τους παρουσιάσει τον νέο τους προπονητή, τον Αργύρη Γιαννίκη. 

Γι' αυτό δεν πήγε στην πρώτη προπόνηση του Γιαννίκη προχθές Δευτέρα, αλλά περίμενε μέχρι σήμερα(13/10) το απόγευμα, για να είναι και οι διεθνείς.

Το αφεντικό της ΑΕΚ ήθελε να καταστήσει σαφές πως έχει επιλέξει έναν προπονητή τον οποίο πιστεύει κι επειδή από την μορφή της συμφωνίας όπως βγήκε και προς τα έξω, ξεκίνησε κουβέντα, στην παρουσία του στα Σπάτα, ξεκαθάρισε ένα πράγμα: «Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι προπονητής της ΑΕΚ με ορίζοντα τριετίας».

Θεωρεί και ο Δ. Μελισσανίδης και οι άνθρωποι της ομάδας, πως κακώς δόθηκε τόση έκταση στη μορφή του συμβολαίου, καθώς ήταν μια κοινή επιθυμία και με τον προπονητή, να διατυπωθεί έτσι. 

Ωστόσο για το αφεντικό της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως επέλεξε τον Αργύρη Γιαννίκη όχι για να τον... δοκιμάσει, αλλά γιατί πιστεύει πως μπορεί να είναι η λύση για την Ένωση και μακροπρόθεσμα. 

Το «φλερτ» δεν είναι υπόθεση των τελευταίων εβδομάδων. Οι δύο πλευρές... γνωρίστηκαν πολύ καλά, εδώ και μήνες, πριν καταλήξουν σε «γάμο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.