Header Ads


Καλύτερη στα… σημεία η Βενέτσια

Καλύτερη στα… σημεία η Βενέτσια


Μετά τα όσα έγιναν σε όλη την Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες, το ερχόμενο τριήμερο έχουμε ακόμα μια αγωνιστική από την οποία περιμένουμε πολλά πράγματα, ιδίως στοιχηματικά. Αρκετά από τα Κύπελλα μπαίνουν σε… παραγωγικό στάδιο, ενώ Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία έχουν αγώνες πρωταθλήματος.

Μάθε τα πάντα για τις στοιχημαν προσφορές εγγραφή

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα ματς που θα γίνει στον Ιταλικό βορρά και πιο συγκεκριμένα στη Βενετία. Και αναφερόμαστε φυσικά, για το ντέρμπι των νεοφώτιστων μεταξύ της Βενέτσια και της Σαλερνιτάνα.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Ο μόνος λόγος που η Βενέτσια αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού, είναι οι δυο νίκες που έχει πετύχει στην έδρα της. Γενικότερα, το «σπίτι» της ομάδας αποτελούσε το βασικό «όπλο» της για να επιστρέψει στα μεγάλα «σαλόνια» και θα είναι ο βασικός λόγος αν θα παραμείνει. Όλο αυτό, κάνει το παιχνίδι με τη Σαλερνιτάνα, άμεση ανταγωνίστρια για τη σωτηρία, ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Ο κόσμος αναμένεται να στηρίξει το σύνολο του Πάολο Τζανέτι ακόμα μια φορά, ενώ οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, παρότι θα υπάρχουν μερικές απουσίες σε καίρια σημεία.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία γνωρίζοντας πως το έργο της για τη παραμονή ήταν εξ’ αρχής πολύ δύσκολο. Έκανε κάποιες μεταγραφές που προκάλεσαν αίσθηση (Ριμπερί, Μπονατσόλι, Ρανιέρι), όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει σε κανένα σημείο να δείξει ικανή για πολλά. Εκτός έδρας μετράει μόνο ήττες και θα ψάξει τον πρώτο της βαθμό ή βαθμούς στη Βενετία, κόντρα σε μια ομάδα που γνωρίζει καλά από τις περσινές τους μάχες. Τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας από το Σαλέρνο είναι, πάντως, πολλά και για να πάρει αποτέλεσμα θα χρειαστεί να θυμηθεί τα περσινά της αμυντικά κατορθώματα…

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Καμία από τις δυο νεοφώτιστες δεν έχει αποδείξει πως μπορεί να αισθάνεται σίγουρη για τη θέση της στη κατηγορία, έτσι το ματς αυτό κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό. Οι γηπεδούχοι έχουν παίξει λίγο καλύτερα, θα τους δώσουμε το προβάδισμα να επιβεβαιώσουν τον άσο του 2.05 από τον Stoiximan.


Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.