Header Ads


Βόλος-ΑΕΚ: Το «κρυφό όπλο» Γιαννίκη και η μεγάλη διαφορά με Μιλόγεβιτς!

Βόλος-ΑΕΚ: Το «κρυφό όπλο» Γιαννίκη και η μεγάλη διαφορά με Μιλόγεβιτς!


Το «κόλπο» Γιαννίκη στην 11άδα της ΑΕΚ - Ποιος παίκτης ήταν το...κρυφό του όπλο που δεν κατάλαβε ο Βόλος - Η μεγάλη διαφορά με Μιλόγεβιτς!
Τι δοκίμασε ο Έλληνας κόουτς, ποιος παίκτης ήταν το... κρυφό του όπλου και η αντίδραση του Μήτογλου που εντυπωσίασε.

Με τους καλύτερους οιωνούς έχει ξεκινήσει η καριέρα του Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ, αφού ο Έλληνας τεχνικός πέρασε με επιτυχία ένα ακόμα δυνατό τεστ και έκανε το 2x2. Με λίγη τύχη (χαμένο πέναλτι Βόλου στο 0-0), αλλά και "κυνικότητα" στις ευκαιρίες της, η Ένωση νίκησε μια ποιοτική ομάδα, που την προηγούμενη εβδομάδα σόκαρε τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Η εμφάνιση της Ένωσης δεν ήταν σε καμία περίπτωση εντυπωσιακή, όμως σε αυτή τη φάση και σε τέτοιες έδρες, το κύριο ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα.

Σε ατομικό επίπεδο, στον Δικέφαλο χαμογελούν για την εν γένει παρουσία και το γκολ που σημείωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, αν και μπήκε στην ενδεκάδα λόγω του τραυματισμού του Αραούχο. Ήταν το τρίτο του Ιρανού στο πρωτάθλημα, επίδοση με την οποία έπιασε τον Αργεντινό, με τη διαφορά ότι έχει πετύχει τα γκολ του σε πολύ μικρότερο χρόνο συμμετοχής. Ο Ανσαριφάρντ δεν είναι παίκτης που θα συμβιβαστεί με τον πάγκο, ενώ έχει αποδείξει ότι ακόμα κι όταν δεν είναι ενδεκαδάτος, μπορεί να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο "ανταγωνισμός" του με τον Αραούχο μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ΑΕΚ και είναι μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα πρωταθλητισμού να έχει αναπληρωματικό σέντερ φορ ικανό να φτάσει σε διψήφιο αριθμό τερμάτων.

Για τον Στίβεν Τσούμπερ, τα λόγια πλέον... περιττεύουν αφού ο Ελβετός έκανε ακόμα μια καταπληκτική εμφάνιση με δύο ασίστ και ένα γκολ, και δείχνει συνεχώς ότι πρόκεται για έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες στην Ελλάδα.

Μεγάλο κέρδος για την Ένωση ήταν η εξαιρετική παρουσία του Νορντίν Άμραμπατ, ενός ποδοσφαιριστή που έλειψε πολύ στην ομάδα. Ο Μαροκινός επέστρεψε στην ενδεκάδα δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του, ήταν εξαιρετικός και του έλειψε μόνο το γκολ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος κινήθηκε πολλές φορές στον άξονα, ενώ έπαιξε ακόμα και ως κεντρικός επιθετικός στο φινάλε του αγώνα. Το στοιχείο αυτό έχει τη σημασία του, αφού στις λίγες συμμετοχές που πρόλαβε να καταγράψει ο Μαροκινός επί Μιλόγεβιτς, κινούταν κυρίως στη δεξιά πλευρά και επιχειρούσε κυρίως να "ταΐσει" τους συμπαίκτες του με σέντρες και όχι τόσο να εκτελέσει.

Γεράσιμος Μήτογλου και Λάζαρος Ρότα έπαιξαν βασικοί για δεύτερο συνεχόμενο ματς και τα πήγαν μια χαρά. Μόνο ο πρώτος είχε ένα σοβαρό λάθος στα πρώτα λεπτά, που ανάγκασε τον Στάνκοβιτς να επέμβει για να μη δεχθεί γκολ. Ωστόσο, το ότι ο 21χρονος στόπερ κατάφερε να μην επηρεαστεί, να ηρεμήσει και να ξεπεράσει το κακό ξεκίνημά του στο ματς, είναι αναμφίβολα θετικό για τον ταλαντούχο στόπερ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.