Header Ads


Οι πρώτες αποχωρήσεις στην ΑΕΚ τον Γενάρη!

Οι πρώτες αποχωρήσεις στην ΑΕΚ τον Γενάρη!


Ποιους «τελειώνει» ο Αργύρης Γιαννίκης - Τα πρώτα «μηνύματα» Γιαννίκη στις αποστολές και στην 11άδα!
Η νίκη στον Βόλο ισχυροποίησε ακόμα περισσότερο τον Αργύρη Γιαννίκη στην Ένωση. Ο Έλληνας κόουτς έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι πλέον, αρχίζει σιγά - σιγά να ασχολείται και με το μεταγραφικό και τη διαμόρφωση του ρόστερ στα μέτρα του. 

Η έλευση λοιπόν του Γιαννίκη στα Σπάτα, δεν φαίνεται να αλλάζει το στάτους των Μπακάκη και Τάνκοβιτς στην ομάδα. Οι δύο παίκτες δεν έχουν βρεθεί στις βασικές επιλογές του Έλληνα τεχνικού στα δύο πρώτα παιχνίδια του με την ομάδα και ειδικά ο Μπακάκης μοιάζει να έχει τεθεί στο περιθώριο. Η είσοδος του Ρότα στην ενδεκάδα, σε συνδυασμό με την ύπαρξη του Μισελέν στο ρόστερ έχουν ως αποτέλεσμα ο διεθνής Έλληνας άσος να θεωρείται τρίτη επιλογή για τη θέση του δεξιού μπακ.

Διόλου τυχαία, τα σενάρια που θέλουν Τάνκοβιτς και Μπακάκη να βλέπουν την πόρτα της εξόδου τον προσεχή Ιανουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όντως υπάρχει κινητικότητα για το μέλλον των δύο παικτών, μιας και τα συμβόλαια που απολαμβάνουν είναι δυσανάλογα με τη φετινή αγωνιστική τους προσφορά.

Όπως συζητιέται στην "πιάτσα" των ατζέντηδων μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι ψάχνουν υποψήφιες ομάδες για να παραχωρήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές ακόμα και ως "πακέτο"!

Στην ΑΕΚ πιστεύουν πως θα μπορέσουν να παραχωρήσουν Μπακάκη και Τάνκοβιτς μαζί σε καποιο σύλλογο, γι' αυτο και τους προτείνουν σε συγκεκριμένες ομάδες ως δίδυμο. Άλλωστε, μπορεί στην Ένωση τα πράγματα να μην τους πηγαίνουν καλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά δεν πρόκεται για τυχαίους παίκτες. Στο κατάλληλο περιβάλλον και με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, μπορούν να εξελιχθούν σε πρωταγωνιστές για ομάδες της Super League και όχι μόνο.

Για τον Μπακάκη ακούγεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Πολωνίας, εκφράζονται ωστόσο αμφιβολίες για το κατά πόσο ο 30χρονος αμυντικός θα δεχόταν να παίξει στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Τάνκοβιτς φαίνεται πως θα έχει την τελευταία του ευκαιρία να κρατήσει την θέση του στην ΑΕΚ στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη, όπου θα απουσιάσουν πιθανότατα και ο Γκαρσία και ο Άμραμπατ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.