Header Ads


Στοίχημα: Τα δυνατά πονταρίσματα της Δευτέρας!

Στοίχημα: Τα δυνατά πονταρίσματα της Δευτέρας!


Μετά από ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο με φουλ δράση, το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας (04/10) κινείται σε χαλαρούς ρυθμούς, ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ για της Εθνικές ομάδες. Το Betarades.gr όμως έχει εντοπίσει και σήμερα αξιόλογες επιλογές για pame stoixima!



Στις 20:00, η Έσμπιεργκ υποδέχεται την Κόγκε για την 11η αγωνιστική της Β’ Δανίας.



Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 9η θέση με 9 πόντους συγκομιδή (2-3-5) και συντελεστή τερμάτων 8-16. Στηρίζονται στην έδρα τους, όπου έχουν μαζέψει τους 8/9 βαθμούς τους, εκεί πέτυχαν δύο σερί νίκες μέσα στο Σεπτέμβρη, αμφότερες με σκορ 2-1 επί των Χόμπρο και Φρέμαντ Άμαγκερ. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους ηττήθηκαν στην έδρα της Γιάμερμπουγκτ (1-0), όπου δικαιούταν κάτι καλύτερο, αφού αστόχησαν και σε πέναλτι.



Η Κόγκε σταμάτησε τον αγωνιστικό της κατήφορο την περασμένη αγωνιστική με το 3-0 επί της Φρεντερίτσια εντός έδρας. Ήταν το πρώτο της “τρίποντο” μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 23 Ιουλίου! Έκτοτε μέτρησε έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες για όλους τους θεσμούς. Προβληματική η αμυντική της συμπεριφορά στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχει δεχθεί 10 γκολ σε 5 εξόδους.


Δείτε το προγνωστικό από τη Δανία, όπως και τις σημερινές αναλύσεις για όλη την αθλητική δράση στο Betarades.gr.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.