Header Ads


Με Παράσχο για την πρώτη του νίκη ο Άτρομητος

Με Παράσχο για την πρώτη του νίκη ο Άτρομητος


Στο Περιστέρι κοντράρονται δύο ομάδες με διαφορετική πορεία μέχρι τώρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.  Ο γηπεδούχος είναι ακόμα χωρίς νίκη και είναι στην τελευταία θέση, ενώ τα Γιάννινα είναι χωρίς ήττα και αρκετά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.  Στατιστικά τώρα έχουμε τρεις σερί ήττες για τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με Over 2.5 ενώ ο αήττητος ο ΠΑΣ Γιάννινα (2-2-0) σε όλα του τα ματς έχει αποτελέσματα μόνο με under 2.5.

Μάθετε τα πάντα για την βετ365 εγγραφη

Ατρόμητος: Δεν έκανε θετικό ντεμπούτο ο τεχνικός Γιώργος Παράσχος, στον πάγκο του Ατρομήτου, καθώς στην πρεμιέρα του ηττήθηκε 3-1 (εντός) από τον Άρη. Θα μπορούσε κάλλιστα να δεχτεί περισσότερα γκολ, όμως στάθηκε τυχερός σε ορισμένες περιπτώσεις. Ξεκάθαρος στόχος να ξεμπερδέψει γρήγορα με τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, βάζοντας πλώρη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα play-out.

ΠΑΣ Γιάννινα: Όλα έγιναν στα 22 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ, αλλά η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά δεν εκμεταλλεύτηκε όσο θα ήθελε τον παράγοντα έδρας, μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία στο πρωτάθλημα, ενώ τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει να θυμάται σαφώς τις δύο μεγάλες νίκες με 1-0 επί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Στόχος του ΠΑΣ να παραμείνει ανταγωνιστικός και αήττητος όσο πάει και αρχικά σήμερα στο Περιστέρι, λίγο πριν την διακοπή του πρωταθλήματος. Στα θετικά επίσης σε αυτό το πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος είναι ότι έχει παραβιαστεί μόλις μια φορά η εστία του, παίζοντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέχρι στιγμής.

Εκτίμηση: Η παρουσία του Παράσχου με περισσότερες ημέρες πια στο πόστο αναμένουμε να ανεβάσει και άλλο τον Ατρόμητο ο οποίος θέλει πάση θυσία μια νέα αρχή με νίκη σήμερα. Ο άσος είναι αρκετά ψηλά και εκτιμούμε ότι έχει αξία για να ρισκάρουμε πάνω του.

Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* στο bet365 casino  στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.