Header Ads


Λιβάι Γκαρσία: Τα πρώτα κρίσιμα δευτερόλεπτα, η άμεση επέμβαση του γιατρού και ο φόβος για μόνιμη βλάβη!

Λιβάι Γκαρσία: Τα πρώτα κρίσιμα δευτερόλεπτα, η άμεση επέμβαση του γιατρού και ο φόβος για μόνιμη βλάβη!


Τι λένε ειδικοί γιατροί, τι έσωσε από μόνιμη βλάβη τον Λιβάι Γκαρσία - Η άμεση επέμβαση του γιατρού της ΑΕΚ και τα πρώτα λόγια στον παίκτη!
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ τρόμαξαν αρκετά στην πτώση του Λιβάι Γκαρσία, που απέφυγε πάντως τα χειρότερα. Αγώνας δρόμου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η άτσαλη πτώση του Λιβάι Γκαρσία στο γήπεδο έκοψε αμέσως την ανάσα στον πάγκο της ΑΕΚ, αφού όλοι κατάλαβαν πως υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για ζημιά. Ο γιατρός της ΑΕΚ, Χάρης Λάλος, έτρεξε πάνω στον εξτρέμ της «Ένωσης» και από την πρώτη στιγμή του τόνισε πως πρέπει να μείνει ψύχραιμος και ακίνητος. 

Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τον τραυματισμό

Βέβαια, στα πρώτα δευτερόλεπτα δεν μπορούσε να αποκτήσει επαφή με τον εκρηκτικό winger, ενώ στη συνέχεια όλοι περίμεναν να δουν αν ο Γκαρσία μπορεί να κουνήσει τα πόδια και τα χέρια του. Όταν συνέβη αυτό, οι άνθρωποι της ομάδας ηρέμησαν και στη συνέχεια ήρθαν τα καλά νέα από την αξονική, που ήταν «καθαρή».

Ο νεαρός άσος της ΑΕΚ, γλίτωσε τα χειρότερα, από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο σπάσιμο, ωστόσο λόγω του χτυπήματος έχει προκύψει ένα οίδημα, στην αυχενική μοίρα, το οποίο θα πρέπει να υποχωρήσει για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Ωστόσο, το γεγονός πως το ιατρικό τιμ δεν περίμενε την έγκριση του διαιτητή για να σπεύσει κοντά στον εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, λέει πολλά.

Τι έσωσε τον Λιβάι Γκαρσία

Ειδικοί γιατροί που παρακολούθησαν τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γκαρσία έλεγαν πως άλλος άνθρωπος θα μπορούσε να είχε υποστεί ανεπανόρθωτο τραυματισμό από τη συγκεκριμένη πτώση με τον αυχένα. Τον 23χρονο εξτρέμ της ΑΕΚ τον έσωσε η γερή του κράση και το γεγονός ότι είναι πολύ γυμνασμένος, πάνω από τα… στάνταρ των περισσότερων αθλητών, σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ».

Ήδη χθες ο Λιβάι Γκαρσία ένιωθε πολύ καλύτερα. Πονούσε λιγότερο και γνωρίζοντας πόσο ανησύχησε άθελά του τους δικούς του ανθρώπους, άρχισε τα τηλέφωνα για να τους διαβεβαιώσει πως είναι καλά. Ο εξτρέμ της «Ένωσης» θα χάσει τους αγώνες με Άρη και Απόλλωνα Σμύρνης και όλα συνηγορούν στο ότι θα επιστρέψει πλέον μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου, δίχως να μιλάμε με βεβαιότητα, από τη στιγμή που η κατάστασή του θα εκτιμάται από μέρα σε μέρα.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.