Header Ads


Η νέα ομάδα του Λάνγκφορντ μετά την ΑΕΚ!

Η νέα ομάδα του Λάνγκφορντ μετά την ΑΕΚ!


Παίκτης της Φορτιτούντο Μπολόνια θα είναι ως το τέλος της σεζόν ο Κιθ Λάνγκφορντ, καθώς συμφώνησε σε όλα με την ιταλική ομάδα και επιστρέφει στη δράση ως το τέλος της σεζόν!

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ βρήκε ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με την Φορτιτούντο Μπολόνια.

Μόλις τελείωσε η περσινή σεζόν ο Αμερικανός έκανε αποκατάσταση στο πόδι του, καθώς ο τραυματισμός του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αποδείχθηκε πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά περίμενε και ο ίδιος.

Για δύο φορές περίπου μήνες προσπαθούσε να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα τραυματισμού και η κατάστασή του να επιστρέψει στο 100%. Στο διάστημα αυτό απέρριψε κάποιες προτάσεις, όπως εκείνης της Ζάμαλεκ από την Αίγυπτο.

Πριν υπογράψει στην Φορτιτούντο, για τον Λάνγκφορντ ενδιαφέρθηκαν και δύο ελληνικές ομάδες, όμως από την ομάδα της Μπολόνια πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε κι έτσι επιστρέφει στην Ιταλία μετά τη σεζόν 2013-14, όταν και αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο πολύπειρος σκόρερ θα αποτελέσει μία πολύ ποιοτική λύση για την Φορτιτούντο και στα 38 του αναμένεται να έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο, κάτι που μαζί με την συμμετοχή σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έκαναν την απόφασή του πιο εύκολη και επιτεύχθηκε το deal.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.