Header Ads


Ντέρμπι στην Σεγούντα με δυνατές επιθέσεις και προβληματικές άμυνες

Ντέρμπι στην Σεγούντα με δυνατές επιθέσεις και προβληματικές άμυνες


Χιρόνα και Αλμερία θα βρεθούν αντιμέτωπες στο γήπεδο Εστάντιο Μουνισιπάλ ντε Μοντιλίβι της Χιρόνας στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας στην Ισπανία. Αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι που λείπει για να ολοκληρωθεί η 8η αγωνιστική στην Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Μάθε τα πάντα για τις Πάμε στοίχημα προτάσεις

Χιρόνα: Ούτε και στην 3η της έξοδο μακριά από την έδρα της κατάφερε να κερδίσει, αλλά τουλάχιστον αυτήν τη φορά δεν έχασε όπως τις δύο πρώτες, αποσπώντας το 0-0 στην έδρα της Οβιέδο μετά όμως από μέτρια εμφάνιση. Ο πόντος για την ομάδα του Μίτσελ δεν ήρθε λόγω δικής της αγωνιστικότητας, αλλά λόγω της ανικανότητας της Οβιέδο να εκμεταλλευτεί της πάσης φύσεως ευκαιρίες της. Τρομερά ισχνοί επιθετικά οι Καταλανοί, κατέγραψαν στο ενεργητικό τους μόλις δύο «υποψίες» ευκαιριών (μία σε κάθε ημίχρονο). Στον αντίποδα ο πορτιέρε Χουάν Κάρλος ιδίως στο πρώτο ημίχρονο έβγαλε διπλό μεροκάματο με τις σωτήριες επεμβάσεις του, κρατώντας ουσιαστικά την Οβιέδο μόνος του.

Το παιχνίδι με την Αλμερία πρέπει να είναι ένα σημείο καμπής» ανέφερε ο κόουτς Μίτσελ που εξέτισε ποινή. Απουσιάζει και πάλι ο βασικός αμυντικός Χουνκά ενώ ως αμφίβολο ο κόουτς δήλωσε τον αμυντικό Καλαβέρα.

Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει φέρει: 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 5 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίστηκε. Στο παραπάνω σύνολο των αναμετρήσεων έχει επαληθεύσει 4 φορές το over 2.5 και 6 φορές το under 2.5.

Αλμερία: Με την επίσκεψη της Τενερίφη οι «Ινδάλικος» πέτυχαν στην έδρα τους την τρίτη νίκη, με το 3-1 που επικράτησαν επί των νησιωτών, μετά από ισάριθμα ματς. Όλα τα λεφτά το τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, όπου και σημειώθηκαν όλα τα γκολ. Ισορροπημένο σε γενικές γραμμές το πρώτο μέρος, με ελάχιστες φάσεις στο οποίο η Αλμερία είχε την κατοχή αλλά με τη Τενερίφε να απειλεί περισσότερο. Όλα όμως άλλαξαν στην επανάληψη που οι «ουνιονίστας» ανέβασαν σταδιακά απόδοση σημειώνοντας μεταξύ 72’ και 75’ δύο γκολ με Ραμαζανί (πέναλτι) και Σαδίκ. Η «Τέτε» ψαλίδισε με πέναλτι τη διαφορά στο 81’, αμέσως μετά άγγιξε την ισοφάριση αλλά στο 87’ με αυτογκόλ, η πλάστιγγα έγειρε οριστικά υπέρ των Ανδαλουσιανών.

«Τα μπαράζ έχουν ξεχαστεί. Πάμε στην Χιρόνα για να κάνουμε τη δουλειά μας, που είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς» ανέφερε με βεβαιότητα ο κόουτς Ρουμπί.

Στα δέκα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα: 6 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες. Στις δέκα αυτές αναμετρήσεις έφερε 6 φορές over 2.5 και 4 φορές under 2.5. Η Αλμερία επίσης ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στο πρωτάθλημα.

Εκτίμηση: Η Χιρόνα καίγεται για μια μεγάλη νίκη ώστε να κάνει ρελάνς. Η Αλμερία έχει και πάλι φουλ αυτοπεποίθηση και καθαρίζει σβηστά το τελευταίο διάστημα. Η κρισιμότητα του παιχνιδιού μπορεί να επηρεάσει τις δύο ομάδες, ωστόσο, ένα γκολ νωρίς θα είναι αρκετό για να μας δώσει ωραίο ματς. Με τις δύο ομάδες να ξεχωρίζουν για τη μεσοεπιθετική τους ποιότητα αλλά και τα προβλήματα στα μετόπισθεν το GG & Over 2.5

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.