Header Ads


«Φεστιβάλ» τερμάτων στη Πόλη

«Φεστιβάλ» τερμάτων στη Πόλη


Έχουμε μπει για τα καλά στη τελική ευθεία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Κατάρ σε ένα περίπου χρόνο από τώρα, για πρώτη φορά στην ιστορία, σε χειμερινή περίοδο.

Μάθετε τα πάντα για το pamestoixima casino

Στη ζώνη της Ευρώπης, ακόμα όλα είναι «ρευστά» και ειδικά στον 7ο όμιλο, 3 ομάδες έχουν παρόμοιες πιθανότητες ακόμα και για τη 1η θέση. Το σημερινό ματς της Τουρκίας με τη Νορβηγία, πάντως, αναμένεται να κρίνει πάρα πολλά.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Μετά την απογοητευτική πορεία στο Γιούρο το καλοκαίρι, οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να βρεθούν στο Μουντιάλ την επόμενη χρονιά. Σε έναν όμιλο που ξεκίνησαν καλά, η εμφάνιση στην Ολλανδία πριν ένα μήνα εμφάνισε και πάλι αμυντικές αδυναμίες, οι οποίες οδήγησαν την Ομοσπονδία στη λύση της συνεργασίας της με τον Σενόλ Γκιουνές και την πρόσληψη του πετυχημένου Γερμανού Στεφάν Κουντζ. Το ματς με τη Νορβηγία είναι κομβικό, μιας και αν έρθει το τρίποντο, αφήνει τους Σκανδιναβούς πίσω της βαθμολογικά και κυνηγάει ακόμα και τη πρωτιά με αντίπαλο την Ολλανδία. Αρκετές αλλαγές από το νέο τεχνικό στην αποστολή, κάλεσε 11 (!) νέους παίκτες, που πλαισιώνουν τους έμπειρους (Τσαλχάνογλου, Μπουράκ, Ουντέρ, Γιαζιτζί, Ντεμιράλ, Σογιουντσού) σε ένα δυνατό σύνολο.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Με μοναδική ήττα αυτή από την Τουρκία στο δεύτερο ματς του ομίλου της, η Νορβηγία κρατάει καλά τη θέση της στη 1η θέση μαζί με την Ολλανδία και ουσιαστικά κρατάει στα χέρια της τη πρόκριση στο Μουντιάλ, κάτι που θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της χώρας από το 1998. Αν καταφέρει να φύγει με το διπλό από τη Πόλη, ουσιαστικά «ξεμπρδεύει» με τους Τούρκους και τα παίζει όλα για όλα στην Ολλανδία, έχοντας εξασφαλίσει τη 2η θέση. Έτσι, όμως, όπως έχουν έρθει τα πράγματα, δύσκολα θα έλεγε όχι ακόμα και στην ισοπαλία, που θα τη διατηρήσει πάνω από τους «γείτονές» μας. Πλήγμα η απουσία του τραυματία Χάαλαντ, όμως ο Σολμπάκεν έχει στην αποστολή αρκετά σημαντικά ονόματα, όπως οι Όντεγκαρντ, Ελιουνούσι, Χάουγκε και Θόρσμπι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα τεράστιας βαθμολογικής σημασίας ματς θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη και την έδρα της Φενέρ. Τούρκοι και Νορβηγοί «ερίζουν» για τη πρόκριση και θεωρούμε πως το ματς θα έχει ένταση και γκολ παρά την απουσία του Χάαλαντ. Πάμε στο over 2.5 του 1.93 από τον Stoiximan.

Νόμιμες Στοιχηματικές με παμεστοιχημα προσφορες* στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.