Header Ads


Βόλεϊ Γυναικών: Ντέρμπι με ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Βόλεϊ Γυναικών: Ντέρμπι με ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!


Τον ΠΑΟΚ φιλοξενεί το Σάββατο (16/10, 18:45) στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» μετά την ιδανική πρεμιέρα στον Εύοσμο θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ αναμένουν τη στήριξη του κόσμου που καλείται να δώσει το «παρών» στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, τηρώντας φυσικά όλα τα μέτρα προστασίας (διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ). Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να παραβρεθείτε στο γήπεδο, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον αγώνα στο AEK A.C. TV.

Ο Κώστας Αρσενιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, με την Καββαδία να προπονείται κανονικά. Έτσι, η απσοτολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τις: Μπελιά, Κοσμά, Γεωργιάδου, Διώτη, Λίντσεϊ, Παπά, Καββαδία, Τσοχατζή, Τέρελ, Βεργίδου, Γκουντιμένκο και Μπράουν.

Η Μαριάννα Μπελιά δήλωσε στο aek.gr: «Αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ που είναι ομάδα μεγάλης δυναμικότητας, κάτι που έδειξε και πέρσι, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία. Θα είναι ένα ντέρμπι, ένα δυνατό παιχνίδι. Οφείλουμε και δουλεύουμε κάθε μέρα ξεχωριστά για να παρουσιάσουμε μια πολύ καλή εμφάνιση, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς φέτος και μετά την εμφάνιση μας στην Θεσσαλονίκη με τον Αίαντα όπου ξεκινήσαμε την σεζόν με το δεξί, έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και με τον ΠΑΟΚ. Κρατάμε τον ρυθμό μας και αναμένουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.