Header Ads


Έρχεται Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Χάμερ!

Έρχεται Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Χάμερ!


Προχωράει η ΑΕΚ για τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ που έρχεται για να ενισχύσει τη Βασίλισσα!

Την περίπτωση του Ιαν Χάμερ προχωράει τελικά η ΑΕΚ, με τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ ουσιαστικά να είναι κλεισμένος και να απομένουν μόνο οι τελικές συζητήσεις και οι υπογραφές. 

Όπως είχατε διαβάσει, η Βασίλισσα είχε… σταντ μπάι τον 31χρονο, με ύψος 2μ.01, φόργουορντ αφού παράλληλα δούλευε κι άλλη μια περίπτωση Έλληνα παίκτη, στην οποία είχε δώσει προτεραιότητα αλλά δεν προχώρησε.

Και λέμε είχε δώσει προτεραιότητα, διότι σε περίπτωση που γινόταν η μεταγραφή, τότε η ομάδα θα προχωρούσε για ξένο σουτέρ που θα ήταν ο 6ος ξένος και θα μπορούσαν όλοι να παίξουν τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. 

Όπως και να’ χει, η ΑΕΚ πλέον προχωρά για να φέρει τον Ίαν Χάμερ στην Ελλάδα, έναν παίκτη έμπειρο τον οποίο είχε ξεχωρίσει ο Στέφανος Δέδας, και πλέον η ομάδα θα κινηθεί για έναν σκόρερ με κύριο στοιχείο το σουτ και πιθανότατα θα ειναι ο 7ος ξένος ενώ ο χαμερ θα ειναι και στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες θα συμμετάσχουν και στις δύο διοργανώσεις και ποιος θα υπολογίζεται μόνο για την Ευρώπη και το BCL. 

Θυμίσουμε πως ο Ίαν Χάμερ μπορεί με το δυναμικό του παιχνίδι να παίξει και στις δύο θέσεις των ψηλών. Και στο τέσσερα και στο πέντε, κυρίως όμως θα προσφέρει ως πάουερ φόργουορντ. 

Έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον από το 2009 έως το 2013, δεν έγινε draft το 2013 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Γερμανία. Φόρεσε τις φανέλες τις Ουλμ, της Μπίσονς, της Γκέτινγκεν, της Σάρατοφ, της Μονακό, της Νίζνι, της Μπαντίρμα, της Όλντενμπουργκ και της Πετκίμ, στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.