Header Ads


Δέδας: «Δεν θέλω να κλαίγομαι, μείναμε από δυνάμεις!»

Δέδας: «Δεν θέλω να κλαίγομαι, μείναμε από δυνάμεις!»


Ο Στέφανος Δέδας απέδωσε στις περιορισμένες επιλογές του στην περιφέρεια την ήττα της ΑΕΚ από τον Απόλλωνα στην Πάτρα!

Οι απουσίες στη γραμμή γκαρντ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ήττα της ΑΕΚ από τον Απόλλωνα στην Πάτρα, όπως δήλωσε ο Στέφανος Δέδας στη συνέντευξη Τύπου.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη του και τον κόουτς Βετούλα για τη δουλειά που κάνει. Νομίζω ότι το ματς ήταν πολύ απλό. Στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο που είχαμε δυνάμεις και πλάνο ήμασταν πιστεύω πολύ καλύτεροι από τον Απόλλωνα. Στο δεύτερο και τέταρτο δεκάλεπτο με την επιβάρυνση του Παππά και του Κολόμ τα πράγματα ήταν δύσκολα για μας. Η εικόνα είναι ξεκάθαρη, μείναμε από δυνάμεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Φτάσαμε στους 5-6 πόντους, είχαμε τρία ελεύθερα σουτ με τον Πετρόπουλο που αν έμπαιναν θα ήταν άλλο ματς. Σε αυτό το άθλημα πρέπει να σκοράρεις, ειδικά όταν είσαι ελεύθερος και δεν το κάναμε. Αυτό σε συνδυασμό με την κόπωση που ήταν εκτός διαχείρισής μου έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν θέλω να κλαίγομαι ότι έχουμε προβλήματα. Ο κόσμος τα ξέρει. Έλειπε ο Φλιώνης, ο Ανγκόλα, έχει φύγει ο Χάρις. Είναι σαν να παίζει ο Απόλλων χωρίς τον Δίπλαρο και τον Κόουλμαν. Τι να κάνει και ο προπονητής; Αν θέλουμε να βρούμε κάτι θετικό από το παιχνίδι ήταν η παρουσία του Χάμερ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλός αμυντικά, ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι με κάποια αμυντικά στοπ που έκανε. Γι’ αυτό τον φέραμε. Το παιδί είχε μόνο μια προπόνηση. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης».

Όσο για τους γηπεδούχους, είπε: «Ο Απόλλων είναι μια ιστορική ομάδα και νομίζω πως είναι σπουδαίο η επαρχία και μια μπασκετική πόλη όπως η Πάτρα να έχει ξανά τον εκπρόσωπό της. Με τον κόσμο μας που ήταν στις κερκίδες ζήσαμε μια ατμόσφαιρα από το παρελθόν χωρίς κανένα έκτροπο. Μπράβο στον Απόλλωνα για την επιστροφή στην Α1 και την παρουσία ως τώρα».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.