Header Ads


Βερόνα σημαίνει… γκολ

Βερόνα σημαίνει… γκολ


Μάθε τα πάντα για τις βαθμολογίες πρωταθλημάτων.

Όπως κάθε Σάββατο, η μέρα μας είναι γεμάτη με παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη, ενώ σήμερα έχουμε και την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2, που από φέτος θα έχει δυο ομίλους από 16 ομάδες ο καθένας.

Εμείς θα πάμε σε γνωστά… λημέρια και στην Ιταλία. Η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το σοκ της εντός έδρας ήττας από τη Σασουόλο και ταξιδεύει στη γειτονική Βερόνα, που την περιμένει η εξαιρετική στην έδρα της ομώνυμη ομάδα.

ΒΕΡΟΝΑ: Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς στο Ούντινε, η Βερόνα έδειξε ψυχικά αποθέματα σε ακόμα ένα ματς και έφυγε με το βαθμό από μια πολύ δύσκολη έδρα. Η Ελλάς, όπως είναι το προσωνύμιό της, θέλει να πάρει γρήγορα τη παραμονή και ειδικά εντός έδρας παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Στο προηγούμενο ματς μέσα στο «σπίτι» της, διέλυσε τη Λάτσιο και γενικότερα δεν φοβάται να παίξει μπάλα ασχέτως ποια ομάδα έχει απέναντί της. Κόντρα στη Γιουβέντους, οι «τζιαλομπού» θα προσπαθήσουν αρχικά να κλείσουν τους χώρους στους ποιοτικούς τους αντιπάλους, ενώ δύσκολα θα προλάβουν οι Φραμπρότα και Ίλιτς.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μετά τη καλή εικόνα της στο Μιλάνο, η Γιουβέντους ήθελε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σασουόλο μέσα στο Τορίνο για να συνεχίζει την ανέλιξή της προς τη 4άδα. Ένα γκολ, όμως, το Λόπεζ στις καθυστερήσεις έδωσε ένα σπουδαίο διπλό στη Σασουόλο και έβαλε και πάλι τη «Κυρία» σε δεινή θέση. Η αλήθεια είναι πως οι «μπιανκονέρι» στηρίζονταν και στον παράγοντα τύχη, που τους… εγκατέλειψε πριν μερικές ημέρες. Με σοβαρότητα, ο Αλέγκρι ζήτησε από όλους να τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν τα χαμόγελα. Εκτός οι Ντε Σίλιο, Κιν και Μπερναντέσκι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Βερόνα δεν καταλαβαίνει από ονόματα και αντιπάλους όταν παίζει στην έδρα της και δε θα διστάσει να επιτεθεί από το ξεκίνημα. Η ποιότητα της Γιουβέντους είναι δεδομένη, όμως και θα ψάξει «απάντηση» μετά τα όσα έγιναν πριν μερικές ημέρες. Πάμε στο over 2.5 του 1.72 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.