Header Ads


Η «έκρηξη» Μελισσανίδη για Μιλόγεβιτς και Σαουδική Αραβία!

Η «έκρηξη» Μελισσανίδη για Μιλόγεβιτς και Σαουδική Αραβία!


Όλο το παρασκήνιο - Πώς αντέδρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης όταν έμαθε για την πρόταση από Σαουδική Αραβία - Η εντολή να τελειώσει άμεσα!
Από την στιγμή που πάρθηκε η απόφαση η ΑΕΚ να αλλάξει προπονητή, οι διαδικασίες με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς έτρεξαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς αποδείχθηκε πως κι εκείνος ήταν έτοιμος να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο. 

Αναλυτικά το δημοσίευμα από το sdna.gr:

Ωστόσο δεν ήταν εκείνος που άνοιξε το θέμα, όχι τουλάχιστον άμεσα. Γιατί μια δική του κίνηση, ήταν αυτή που τα ερωτηματικά που είχε στο μυαλό του το τελευταίο διάστημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, τα έκανε βεβαιότητα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, το θέμα με το ενδιαφέρον ομάδας από την Σαουδική Αραβία, τελικά προκάλεσε «έκρηξη» από πλευράς του αφεντικού της ΑΕΚ, που από τις αμφιβολίες πήγε άμεσα στην βεβαιότητα πως έπρεπε άμεσα να προχωρήσει σε αλλαγή στον πάγκο. Για πολύ συγκεκριμένους λόγους. 

Παρά το γεγονός πως ήταν σαφές ότι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν προχωρούσε με σταθερά βήματα στην ΑΕΚ και σίγουρα η εμπιστοσύνη από πλευράς Δ. Μελισσανίδη μετά το ξεκίνημα δεν ήταν στο πιο υψηλό επίπεδο, πρόθεση αλλαγής προπονητή άμεσα, δεν υπήρχε μετά το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η βαθμολογική θέση της ομάδας είχε κριθεί πως δεν δικαιολογούσε ριζοσπαστικές κινήσεις σε αυτή τη φάση και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ στις συζητήσεις που είχε με τους στενούς του συνεργάτες για το θέμα, προσπαθούσε να δίνει έμφαση σε σημεία από τα οποία μπορούσε να προκύψει αισιοδοξία. Έστω και συγκρατημένη. 

Ωστόσο το θέμα της πρότασης από την Σ. Αραβία, άλλαξε όλα τα δεδομένα. Η πλευρά του πρώην πλέον τεχνικού της ΑΕΚ, πληροφόρησε την διοίκηση της Ένωσης για το γεγονός πως υπήρξε κρούση και για τα δεδομένα που τέθηκαν υπόψιν του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και των εκπροσώπων του. Από αυτό, όταν έγινε γνώστης του ζητήματος ο Δ. Μελισσανίδης αυτό που κράτησε, ήταν πως έγινε κουβέντα από την πλευρά του προπονητή. Δηλαδή άκουσε η πλευρά Μιλόγεβιτς τι είχαν να τους πουν. Κι όταν το γνωστοποίησαν στην ΑΕΚ, δεν συνοδεύθηκε αυτό από κάποιο ξεκαθάρισμα πως η πρόταση απορρίφθηκε. Απλά το μήνυμα ήταν «υπάρχει κι αυτό». 

Ο Μελισσανίδης θεώρησε πως αυτό ήταν ξεκάθαρο μήνυμα δεύτερων σκέψεων κι από πλευράς του προπονητή. Σε κάθε περίπτωση το θεώρησε μη αποδεκτό και σαφές μήνυμα πως υπήρχε πρόβλημα για την συνέχεια της ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ φαίνεται πως έχασε και κάθε ελπίδα για προοπτική ανάκαμψης με τον Σέρβο τεχνικό στον πάγκο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA το μήνυμα που έδωσε στους υπεύθυνους στην ΠΑΕ ήταν σαφές: «Δεν είναι αποδεκτό να συζητά πρόταση από άλλη ομάδα ο προπονητής της ΑΕΚ, ούτε καν να ακούν τι έχουν να τους πουν. Δεν υπάρχει περίπτωση ως ΑΕΚ να συνεχίσουμε με αυτές τις προϋποθέσεις. Μιλήστε με τον προπονητή και τους εκπροσώπους του για να λυθεί η συνεργασία άμεσα». Όσοι μίλησαν με το αφεντικό της ΑΕΚ εκείνες τις ώρες τον είδαν να είναι σε μεγάλη ένταση και απόλυτα αποφασισμένο να δοθεί ένα τέλος. Και σε όλους επαναλάμβανε το ίδιο: «Είτε πήγαινε είτε όχι τελικά στην Σ. Αραβία, από την στιγμή που άνοιξε θέμα, ως ΑΕΚ δεν είναι δυνατό να προχωρήσουμε με την ίδια κατάσταση». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.