Header Ads


Ζούμπος: «Πολύ ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ!»

Ζούμπος: «Πολύ ποιοτική ομάδα η ΑΕΚ!»


Ο Φώτης Ζούμπος μίλησε για το ματς του Απόλλωνα Πάτρας με την ΑΕΚ.

Ομάδα με ποιότητα και εμπειρία που βελτιώνεται διαρκώς χαρακτήρισε την ΑΕΚ ο Φώτης Ζούμπος, ωστόσο τόνισε πως ο Απόλλωνας Πάτρας θα παλέψει για τη νίκη το Σάββατο στην Περιβόλα (17:00).

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο 28χρονος γκαρντ στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Η Stoiximan Basket League είναι ένα πολύ σκληρό πρωτάθλημα. Αυτό το βιώσαμε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H HOTELS αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια, καθώς όλα ήταν πολύ απαιτητικά και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Εμείς σαν Απόλλων Πάτρας OSCAR ενώ είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν μπήκαμε με την απαιτούμενη συγκέντρωση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεσή μας, κάτι που επηρέασε και την άμυνά μας.

Οι αντίπαλοι μας έπαιξαν με πολλή ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν πολύ καλές αποφάσεις σε άμυνα και επίθεση, πήραν ψυχολογία και μας απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι εύκολο. Ο Κολοσσός H HOTELS δίκαια έφτασε στη νίκη και παράλληλα εμείς αδικήσαμε τους εαυτούς μας.

Ήταν ένα μάθημα για εμάς και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Η αρχή θα πρέπει να γίνει στο επερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Πολλοί από τους παίκτες της έχουν εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, οπότε θα πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Η ΑΕΚ βρίσκει με τον καιρό ρυθμό και η βελτίωσή της είναι εμφανής από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα και ετοιμαζόμαστε για μία μάχη. Περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας, το οποίο μας είχε δώσει μεγάλη ώθηση την 1η αγωνιστική.

Το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στο Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου στην Περιβόλα είναι το σπίτι μας και θα πρέπει να το υπερασπιστούμε.?? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.