Header Ads


Πρεμιέρα για την ΑΕΚ στο BCL με Σομπατέλι!

Πρεμιέρα για την ΑΕΚ στο BCL με Σομπατέλι!


Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Ουγγαρία για να αντιμετωπίσει την Σομπατέλι (6/10, 19:00), στην πρεμιέρα της στο Basketball Champions League.
Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα στο Basketball Champions League της νέας σεζόν, με την «Ένωση» να ταξιδεύει στην Ουγγαρία για να αντιμετωπίσει την Σομπατέλι (6/10, 21:00).

Ο Στέφανος Δέδας θα έχει πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς ο Νίκος Παππάς ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να κάνει το δικό του ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε σε δηλώσεις του πως οι στόχοι της ΑΕΚ είναι υψηλοί στη διοργάνωση, δίνοντας παράλληλα σύνθημα νίκης για τον αγώνα απέναντι στην Σομπατέλι.

Η «Ένωση» βρίσκεται και σε αναζήτηση παίκτη, με τον Αμερικανό φόργουορντ-σέντερ Ίαν Χάμερ να έρχεται χθες (5/10) στο προσκήνιο. Θυμίζουμε πως παρελθόν αποτελεί ο Μάνι Χάρις, με τον 32χρονο σούτινγκ γκαρντ να ζητά να μείνει ελεύθερος για να αγωνιστεί στην Κίνα.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα με 103-78 από τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική της Basket League, δείχνοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο για 25 λεπτά, είχε προηγηθεί η τρίτη θέση στο εγχώριο Super Cup.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.