Header Ads


Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ στο BCL! (2η αγωνιστική)

Η βαθμολογία στον όμιλο της ΑΕΚ στο BCL! (2η αγωνιστική)


Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Δ' όμιλο του Basketball Champions League που συμμετέχει η ΑΕΚ έπειτα από την εντός έδρας ήττα από την Τρεβίζο!

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στο BCL, γνωρίζοντας την ήττα από την Τρεβίζο με σκορ 77-92 στα Άνω Λιόσια. Έτσι η «Ένωση» έπεσε στο 0-2 στην κατάταξη στον Δ' όμιλο της διοργάνωσης, την ώρα που οι Ιταλοί συνεχίζουν αήττητοι.

Αποτελέσματα - 2η αγωνιστική

ΑΕΚ - Τρεβίζο 92
Ρίγα - Σομπατέλι (20/10)


Κατάταξη

1. Τρεβίζο 2-0
2. Σομπατέλι 1-0
3. ΑΕΚ 0-2
4. Ρίγα 0-1


Επόμενη αγωνιστική (3η, 3/11)

Ρίγα - ΑΕΚ
Τρεβίζο - Σομπατέλι

Το σύστημα διεξαγωγής

- Οι πρώτοι από κάθε γκρουπ προκρίνονται στη φάση των «16» του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί επίσης με τη μορφή ομίλων.

- O 2ος με τον 3ο από κάθε όμιλο θα μπουν σε ένα play-in tournament. Με σειρές που θα κριθούν στις δύο νίκες (best of 3). Όσοι προκριθούν, συνεχίζουν στους «16».

- Οι δύο πρώτοι από κάθε έναν από τους 4 ομίλους της φάσης των «16», παίρνουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά, τα οποία θα διεξαχθούν σε μορφή playoffs, στις δύο νίκες (best of 3).

- Φέτος, επανέρχεται και το Final 4, το οποίο ωστόσο θα διεξαχθεί σε μία ουδέτερη έδρα και όχι σε μία εκ των τεσσάρων φιναλίστ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.