Header Ads


Το ποστάρισμα Καρίμ για την διαιτησία στο ΟΦΗ - ΑΕΚ! (pic)

Το ποστάρισμα Καρίμ για την διαιτησία στο ΟΦΗ - ΑΕΚ! (pic)


Εκτός από τη διοίκηση της ΑΕΚ και οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είναι έξαλλοι με τις αποφάσεις των Φωτιά και Σκουλά στο ματς με τον ΟΦΗ!
Η ΑΕΚ είναι οργισμένη από τη διαιτησία του Φωτιά και από τις αποφάσεις του Σκουλά στο VAR κάτι που φρόντισε να το δείξει τόσο χθες στο Ηράκλειο, όσο και σήμερα με την επίσημη τοποθέτησή της.

Εκτός όμως από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και οι ίδιοι παίκτες των κιτρινόμαυρων ήταν έξαλλοι με τις διαιτητικές αποφάσεις. Ήταν κάτι που συζητούσαν κατά την επιστροφή τους από την Κρήτη.

Στα «πηγαδάκια» μεταξύ των κιτρινόμαυρων υπήρχε οργή για τις αποφάσεις των Φωτιά και Σκουλά, κάνοντας λόγο για το απαξιωτικό ύφος των διαιτητών, αναφέροντας μεταξύ άλλων για τη φάση του φάουλ πάνω στον Βράνιες στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ: «Δεν γίνεται να μην το είδε. Είναι ξεκάθαρο. Όλα ανάποδα σε ένα ματς, δεν ξανάγινε»!

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μάλιστα σε ποστάρισμά του στα social media ανέβασε τη φωτογραφία με το φάουλ που ζητάει η ΑΕΚ στον Βράνιες πριν το πρώτο γκολ του ΟΦΗ και έγραψε: «Ακόμα και με το VAR δεν μπορείτε να το δείτε ή δεν θέλετε να το δείτε;».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.