Header Ads


Τιμωρία της UEFA σε Βράνιες για το τατουάζ!

Τιμωρία της UEFA σε Βράνιες για το τατουάζ!


Νέα «μπλεξίματα» για Βράνιες λόγω...τατουάζ - Δείτε ποια είναι η τιμωρία της UEFA - Δεν υπάρχει αντίδραση από την ΑΕΚ!
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βοσνίας, υπήρξε απόφαση για τον στόπερ της ΑΕΚ αναφορικά με το τατουάζ που έχει στο δεξί του χέρι. 

Θυμίζουμε ότι μέσα Αυγούστου η UEFA είχε ξεκινήσει έρευνα για το συγκεκριμένο τατουάζ, που απεικονίζει τον Μομτσίλο Τζούγιτς, έναν Σέρβο ιερέα, ο οποίος υπήρξε ηγέτης των Τσέτνικ κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Πρόκειται για μία αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, ο οποίος για τους Βόσνιους θεωρείται εγκληματίας πολέμου και συνεργάτης με τους Ιταλούς φασίστες και τα ναζιστικά στρατεύματα.

Μετά τα ματς της ΑΕΚ με την Βελέζ τον Ιούλιο, η FARE, το δίκτυο για την καταπολέμηση των διακρίσεων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, έστειλε έκθεση για να διερευνηθεί το αν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι φέροντας πάνω του σήμα με φασιστικό περιεχόμενο.

Και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στη Βοσνία, η UEFA έβγαλε απόφαση για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία αναφέρει πως ο Βράνιες θα πρέπει να σβήσει το τατουάζ, αλλιώς δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε ευρωπαϊκούς αγώνες!

Θυμίζουμε πως για το συγκεκριμένο τατουάζ ο Βράνιες έχασε τη θέση του στην Εθνική Βοσνίας, καθώς υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο.
 
Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το θέμα και μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδρασή της, αν φυσικά επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει αυτή η απόφαση της UEFA.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.