Header Ads


Futsal: Πήρε το Σούπερ Καπ η ΑΕΚ!

Futsal: Πήρε το Σούπερ Καπ η ΑΕΚ!


Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς πανηγυρίζει η Κ18 της Ακαδημίας Futsal της ΑΕΚ,η οποία νίκησε με 5-2 τον Ερμή Ζωγράφου!
Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς πανηγυρίζει η Κ18 της Ακαδημίας Futsal της ΑΕΚ, καθώς επικράτησε με 5-2 του Ερμή Ζωγράφου στον τελικό του Super Cup.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ερασιτεχνικής: 

«Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1′ με τον Αδαμόπουλο, ενώ στο 9′ ο Τσίκος έκανε το 2-0. Οι τυπικά γηπεδούχοι μείωσαν 2′ πριν το ημίχρονο, βάζοντας «φωτιά» στο παιχνίδι. Με την έναρξη του β’ μέρους ο Αδαμόπουλος σκόραρε για το 3-1, με την ΑΕΚ να χάνει μάλιστα πολλές ευκαιρίες για το 4ο γκολ. Έτσι, ο Ερμής βρήκε την ευκαιρία και μείωσε σε 3-2 στο 37′, με το παιχνίδι να εξελίσσεται σε ντέρμπι για γερά νεύρα. Σε εκείνο το σημείο ήρθε το γκολ από τον Χρυσού για το 4-2, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο Τσίκος που διαμόρφωσε στο 39′ το τελικό 5-2.

Έτσι, η ομάδα του κόουτς Σταυρίδη πανηγύρισε το τρόπαιο του Super Cup, 3 μήνες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, προσθέτοντας άλλη μία κούπα στην τροπαιοθήκη του Συλλόγου.

Ερμής Ζωγράφου – ΑΕΚ 2-5
ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Δέλγας): Γιαννούλης, Γεωργογιάννης, Καφίρης, Μπαλάφας, Τσέλιος, Πετρίδης, Μπάτος-Μαραγκός, Λαμπρόπουλος, Ζόμπολας, Καραγιάννης, Κακαριάρης, Κουσιάρης.

ΑΕΚ (Σταυρίδης): Βλασταράς, Κωστάκης, Πρωτονοτάριος, Σιούρας, Αδαμόπολους (2), Ξανθόπουλος, Χρυσού (1), Χασσίδ, Τσίκος (2), Ραζάκης, Μπικίκης, Μπελούλιας, Σερέτης». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.