Header Ads


Φαβορί για την άνοδο στην Α1 η Καρδίτσα μετά την ενίσχυση με Μπουρούση

Φαβορί για την άνοδο στην Α1 η Καρδίτσα μετά την ενίσχυση με Μπουρούση


Ένα εξαιρετικά ποιοτικό σύνολο φαίνεται πώς φτιάχνει φέτος ο ΑΣ Καρδίτσας στην Α2 μπάσκετ, σε μία προσπάθεια να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1. Ο Γιάννης Μπουρούσης ανακοίνωσε στα κοινωνικά δίκτυα, πως επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, αγωνιζόμενος την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της Καρδίτσας. Πρόκειται για την ομάδα από την οποία άλλωστε ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ και η καταγωγή του είναι άλλωστε από την Καρδίτσα. Ο ίδιος πάντα δήλωνε πως αγαπούσε και παρακολουθούσε την ομάδα μπάσκετ της περιοχής του, με την οποία έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ.

Πιθανή ενίσχυση και με Βεργίνη

Ωστόσο, οι κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας δεν σταματούν εκεί. Μετά τον πολύπειρο Έλληνα σέντερ και πρώην αρχηγό της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, η ομάδα της Καρδίτσας κλείνει μια επίσης σημαντική μεταγραφή. Πρόκειται για τον Δημήτρη Βεργίνη, Ο οποίος διανύει αισίως το 34ο έτος της ηλικίας του και με την εμπειρία του αναμένεται να δώσει πολύ ποιοτική λύση στην περιφέρεια της ομάδας. Η συμφωνία με τον Βεργίνη δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία.

Όπως συμβαίνει αντίστοιχα και με τον Μπουρούση, έτσι και ο Βεργίνης έχει πάρα πολύ πλούσιο βιογραφικό, έχοντας περάσει από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα και έχοντας παράλληλα παίξει και στην Ισπανία, στην ομάδα της Μπιλμπάο. Ο Βεργίνης αγωνιζόταν πέρυσι στην Α1 και στην ομάδα του Ηρακλή, όμως έμεινε ελεύθερος από τους Θεσσαλονικείς και αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πρώτο φαβορί στοιχηματικά ο ΑΣ Καρδίτσας

Από μόνη της η είδηση πως ο Μπουρούσης θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στον ΑΣ Καρδίτσας ήταν αρκετή για να έρθουν τα πάνω-κάτω στις στοιχηματικές αποδόσεις κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α2. Ο ΑΣ Καρδίτσας ήταν βέβαια ένα από τα φαβορί για την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως πλέον αποτελεί το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία μπάσκετ ανδρών στη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένο, ο ΑΣ Καρδίτσας είναι το φαβορί με απόδοση 3.00 και ακολουθεί το Μεσολόγγι με απόδοση 4.00 όσον αφορά πάντα την κατάκτηση του τίτλου της Α2. Πολύ δυναμικά στο παιχνίδι είναι και ΑΟ Τρίτων με απόδοση 5.00. Αυτές οι τρεις ομάδες αποτελούν τις πιο πιθανές διεκδικήτριες του πρωταθλήματος στην Α2. Ακολουθούν, ωστόσο, με απόδοση 10.00 άλλες τρεις ομάδες και συγκεκριμένα το Ψυχικό, η Ελευθερούπολη και το Μαρούσι.

Στον αντίποδα, τα πιο μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό φαίνεται να είναι η Δάφνη Δαφνίου και ο Οίαξ Ναυπλίου, αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί στα αγωνιστικά παρκέ της Α2. Θα πρέπει να σημειωθεί πως πολλές από τις ομάδες της Α2 δεν έχουν προχωρήσει ακόμη πολύ στον προγραμματισμό για τη δημιουργία της νέας ομάδας τους την προσεχή αγωνιστική σεζόν 2021-22. Εάν θέλετε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αθλητικό στοίχημα ρίξτε μία ματιά σε αυτή την online πλατφόρμα με πολλές ακόμη χρήσιμες σχετικές πληροφορίες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το πρωτάθλημα της Α2 θα είναι φέτος πολύ ανταγωνιστικό και αναμένεται να δούμε συγκλονιστικά ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα play off για το ποιος ομάδες τελικά θα κατακτήσουν την άνοδο για την Α1 κατηγορία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.