Header Ads


«Τελειώνει» από την ΑΕΚ ο Μπακάκης!

«Τελειώνει» από την ΑΕΚ ο Μπακάκης!


Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς «τελείωσε» από την ΑΕΚ τον Μπακάκη - Φημολογία για ακόμα δύο μεταγραφές, σε ποιες θέσεις θα γίνουν, αν γίνουν!
Η ενίσχυση συνεχίζεται, έρχονται άλλοι δύο παίκτες στην ΑΕΚ - Τι θα γίνει με την... καψούρα των οπαδών και οι δύο έξτρα μεταγραφές από την αγορά των ελεύθερων - Αποφασισμένοι οι "κιτρινόμαυροι" να τα αλλάξουν όλα!

Η ΑΕΚ συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή στο μεταγραφικό παζάρι της φετινής περιόδου, μιας και κατάφερε με αστραπιαίες κινήσεις να ντύσει στα Κιτρινόμαυρα και τον Λάζαρο Ρότα, που είχε λύσει το συμβόλαιό του από την Φορτούνα Σιτάρντ.

O 24χρονος, έκανε μια πολύ γεμάτη σεζόν πέρσι στην Ολλανδία έχοντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο κύπελλο, όμως τελικά όλα δείχνουν ότι στην Ελλάδα θα βρίσκεται στη δεύτερη θέση προτιμήσεων του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μιας και για βασικός προορίζεται ο Κλέμεντ Μισελέν.

Ο Σέρβος έχει πειστεί πλήρως για τις ικανότητες του Γάλλου, που κόστισε ένα εκατομμύριο να έρθει από την Λανς και μάλλον έχει δίκιο. Ο 24χρονος ήταν εκπληκτικός την προηγούμενη χρονιά, με τις 26 συμμετοχές του και τις τέσσερις ασίστ που είχε στο πρωτάθλημα κάτι που αποδεικνύει την ποιότητά του. Παράλληλα ο Μισελέν ήταν πριν λίγο καιρό "παρών" και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έχοντας παίξει και στους τρεις αγώνες του ομίλου έχοντας μάλιστα δώσει και ασίστ στον αγώνα με τη Νότιο Αφρική.

Βέβαια η απόκτηση δύο δεξιών μπακ από τους Κιτρινόμαυρους δείχνει με τον πιο τρανό τρόπο ότι ο Μιχάλης Μπακάκης δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο Έλληνας αμυντικός, μπορεί να έπαιξε και στα δύο παιχνίδια με τη Βελέζ για τα προκριματικά του Conference League με πολλούς να πιστεύουν ότι αυτός είναι ο εκλεκτός του Σέρβου, όμως μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είναι στην Ένωση από το 2014, έχοντας καταγράψει 196 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την ΑΕΚ, έχοντας 3 γκολ και 11 ασίστ, όμως τα τελευταία χρόνια η απόδοσή του δεν είναι η αναμενόμενη. Αυτό μάλιστα το δείχνει και η πτωτική πορεία που έχει η αξία του στο transfermarkt, μιας και το 2018 είχε φτάσει στο τοπ του, κοστίζοντας 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πλέον έχει πέσει στις 900.000 ευρώ.

Παράλληλα πολλοί είναι οι φίλοι της ΑΕΚ, που βλέποντας τον Τσούμπερ με την φανέλα της Εθνικής Ελβετίας στον αγώνα με την Ελλάδα και το εκπληκτικό παιχνίδι που έκανε… αγχώθηκαν. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής είναι δανεικός στους Κιτρινόμαυρους, όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει και μάλιστα άμεσα, μιας και στην ΠΑΕ είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν και με τη… βούλα δικό τους πληρώνοντας συγκεκριμένα το επόμενο καλοκαίρι 2 εκατομμύρια ευρώ. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο Τσούμπερ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο και από την Ένωση «διαρρέουν» πως ο δανεισμός έγινε για… λογιστικούς λόγους.

Πάντως να μην είστε σίγουροι πως η Ένωση έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της με την απόκτηση του Λάζαρου Ρότα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει συνομιλήσει με ανθρώπους της ΠΑΕ για πιθανή επιπλέον ενίσχυση, αν βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες που θα βοηθήσουν το πρότζεκτ του Σέρβου, με αυτά που ακούγονται να κάνουν λόγο για ένα αριστερό μπακ, αλλά και έναν τερματοφύλακα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.