Header Ads


Η πρώτη αλλαγή Μιλόγεβιτς στην ενδεκάδα μετά τον ΠΑΟΚ!

Η πρώτη αλλαγή Μιλόγεβιτς στην ενδεκάδα μετά τον ΠΑΟΚ!


Ποιον «τιμωρεί» μετά το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ποιος παίρνει φανέλα βασικού και η...έκπληξη με Χατζισαφί!
Ο Σέρβος προπονητής ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα της Ένωσης για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, το οποίο είναι πολύ κρίσιμο και για το μέλλον το δικό του.

Η απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί το καλοκαίρι προκάλεσε έντονο προβληματισμό. Παρότι στην Ελλάδα έχουμε παράστάσεις από παιχνίδια του, καθότι θήτευσε σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό, ο έμπειρος διεθνής Ιρανός ποδοσφαιριστής είχε να αγωνιστεί τρία χρόνια στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου η ΑΕΚ «πονούσε» από πέρσι.

Η Ένωση είχε μείνει με μόνη λύση τον Μιτάι και η απόκτηση μίας ακόμη μονάδας στη συγκεκριμένη θέση φάνταζε επιτακτική. Στα μέσα Σεπτεμβρίου η ομάδα του Δικέφαλου αετού ανακοίνωσε (για τρία χρόνια) την απόκτηση του Μιλάντ Μοχαμαντί, ο οποίος είναι συμπατριώτης των Χατζισαφί-Ανσαριφάρντ και συμπαίκτης τους στην Εθνική Ιράν.

Το νέο... περσικό βέλος που πρόσθεσε η ΑΕΚ στη φαρέτρα της είχε μία περίοδο προσαρμογής και στο κρίσιμο ματς με τον ΠΑΟΚ κλήθηκε στην αποστολή! Μάλιστα ο 28χρονος πήρε λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι.

Ο Μοχαμαντί αντικατέστησε στο 75' τον συμπατριώτη του, Εχσάν Χατζισαφί και έδωσε μία γεύση από τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του Δικέφαλου αετού. Ο Ιρανός μπήκε στο παιχνίδι και έδειξε, ότι είναι ετοιμοπόλεμος, έχοντας πολλά τρεξίματα, αλλά και διάθεση να φτιάξει παιχνίδι από τα άκρα.

Μάλιστα σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε από το VAR ως οφσάιντ. Η κίνησή του στη συγκεκριμένη φάση ήταν όλα τα λεφτά. Έκανε σεντερφοράτη ενέργεια στην υποδοχή της μπάλας από της μπάλας από την πάσα του Λιβάι Γκαρσία και σούπερ εκτέλεση.

Αν μη τι άλλο, αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα της ποιότητας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως όλα δείχνουν μετρά αντίστροφα για να πάρει φανέλα βασικού στην ΑΕΚ. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί στην αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η ΑΕΚ θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, έχοντας επιστρέψει στην εσωστρέφεια μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και την κάκιστη εικόνα που εμφάνισε στο χορτάρι. Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου φαντάζει εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος.

Οι Αιτωλοακαρνάνες μετρούν 5 βαθμούς έχοντας μία νίκη (κόντρα στον Ατρόμητο), δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ήταν άκρως ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαν να βγούνε και νικητές ή τουλάχιστον να μη χάσουν. Βρήκαν μπροστά τους όμως έναν σούπερ Πασχαλάκη που κατέβασε ρολλά και ήταν ο καταλυτικότερος παράγων για να φύγουν οι Θεσσαλονικείς με το διπλό.

Τα προβλήματα για τον Μιλόγεβιτς στο Αγρίνιο δεν είναι λίγα. Ο Άμραμπατ δεν θα είναι παρών, ενώ το σχήμα με Γέβτιτς στο οργανωτικό ρόλο δεν «έπιασε» στην Τούμπα, αλλά ούτε μία αγωνιστική πριν, με τη Λαμία, όταν ο Αραούχο «ξελάσπωσε» την ομάδα του.

Δεν αποκλείεται λοιπόν στο ματς με τον Παναιτωλικό να δούμε τον Μοχαμαντί στην αρχική ενδεκάδα, με τον συμπατριώτη του Χατζισαφί να προωθείται ως εξτρέμ και αμφότεροι να ντουμπλάρουν ο ένας τον άλλον καλύπτοντας την πλευρά. Αν συμβεί αυτό υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Τσούμπερ να μετατοπίζεται στον άξονα είτε πίσω από τον επιθετικό είτε ως εσωτερικός μέσος, μπροστά από τον κόφτη. Αυτός που δεν θα παίξει είναι ο Ντάρκο Γέβτιτς, ενώ πιθανότητες για την ενδεκάδα έχει και ο Πέτρος Μάνταλος.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.