Header Ads


ΑΕΚ: Η έκθεση παρατηρητή δικαιώνει τις καταγγελίες!

ΑΕΚ: Η έκθεση παρατηρητή δικαιώνει τις καταγγελίες!


Για έλλειψη προστασίας και απουσία ασφάλειας γίνεται λόγος στην έκθεση του παρατηρητή στο ΟΦΗ-ΑΕΚ!

Δικαιώνεται από την έκθεση του παρατηρητή η ΑΕΚ σε ό,τι αφορά στις καταγγελίες της για παντελή έλλειψη προστασίας και απουσία ασφάλειας στον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ, παρά τα όσα είχαν συμφωνηθεί στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της ημέρας της αναμέτρησης.

Ο παρατηρητής αναφέρει την επίθεση εναντίον των ανθρώπων του ΔΣ της ΑΕΚ από παρακαθήμενους φιλάθλους μετά το 0-2 με σπρωξίματα και ύβρεις, ενώ γίνεται λόγος για ελλιπή μέτρα ασφαλείας από τη γηπεδούχο ΠΑΕ και από την Αστυνομία, αλλά και για είσοδο οπαδών του ΟΦΗ στο τέλος της αναμέτρησης (που ήταν και ο λόγος που δεν πήγαν για δηλώσεις οι παίκτες της «Ένωσης»).
 
Σχετικά με την κλήση των Κονέ και Παπαδημητρίου σε απολογία, δεν καταγράφονται χειρονομίες, παρά η έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή Φωτιά σε δύο φάσεις. 

Στο φύλλο αγώνα αναφέρεται πως επιτέθηκαν φραστικά στον διαιτητή οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τη φράση «Δεν σέβεσαι την ΑΕΚ» και υπάρχει και ένα «άντε γ@@@ου», ενώ αναφέρεται ότι κατά την αποχώρηση του Φωτιά μόλις 19 λεπτά μετά το τέλος του αγώνα φώναξαν στον διαιτητή «Πού πας και φεύγεις χωρίς να έχεις συμπληρώσει το φύλλο αγώνα, φεύγεις σαν κλέφτης».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.