Header Ads


Επέστρεψε στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν!

Επέστρεψε στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν!


Η Ατλέτικο Μαδρίτης, έστω και την ύστατη στιγμή, ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Αντουάν Γκριεζμάν, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Η επιστροφή του Αντουάν Γκριεζμάν στην Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πλέον επίσημη, αν και πέρασε μία περιπέτεια για να ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα, το deal επισημοποιήθηκε μετά το πέρας της προθεσμίας της μεταγραφικής περιόδου στην Ισπανία.

Οι κολτσονέρος ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Γάλλου, με τη συμφωνία να περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Γκριεζμάν υπέγραψε με τους κολτσονέρος συμβόλαιο 2+1 ετών, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Η μεταγραφή κινδύνευσε να μην γίνει πραγματικότητα, καθώς σε περίπτωση που ο δανεισμός του Σαούλ στην Τσέλσι δεν ολοκληρωνόταν εγκαίρως (πήγαν όλα καλά), τότε δεν θα ελευθερωνόταν ο απαιτούμενος χώρος στο σάλαρι καπ, ώστε να γίνει η μετακίνηση του Γάλλου.

Τα έγγραφα κατατέθηκαν με ώρα Ισπανίας 23:59, δηλαδή ένα λεπτό πριν απ' το κλείσιμο του μεταγραφικού "παραθύρου". Όμως ένα πρόβλημα στο ηλεκτρονικό σύστημα μεταγραφών προκάλεσε καθυστέρηση στις μεταγραφές Σαούλ, Γκριεζμάν και Λουκ Ντε Γιόνγκ (από Σεβίλλη σε Μπαρτσελόνα).

Ο Γκριεζμάν επιστρέφει στην Ατλέτικο έπειτα από δύο χρόνια, με την Μπαρτσελόνα να τον έχει αγοράσει απ' τους κολτσονέρος για 120 εκατομμύρια ευρώ.

Με τη φανέλα των μπλαουγκράνα πραγματοποίησε 102 συμμετοχές με 35 γκολ και 17 ασίστ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.