Header Ads


Έφεση για την ποινή-σκάνδαλο η ΑΕΚ!

Έφεση για την ποινή-σκάνδαλο η ΑΕΚ!


Έχει ήδη στείλει έγγραφο στο Μονομελές Πρωτοβάθμιο Δικαστικό Οργανο της Λίγκας και έχει ζητήσει να πάρει άμεσα το σκεπτικό της σημερινής απόφασης!

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ στις ποινές-σκάνδαλο της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, η οποία τιμώρησε πέντε στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ (!) με ποινές απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο, όπως διαβάσατε νωρίτερα, τη στιγμή που ο Χρήστος Παπαδημητρίου ανέλαβε την ευθύνη για τις δύο φραστικές επιθέσεις στον διαιτητή Φωτιά και το λογικό ήταν να τιμωρηθεί μόνο αυτός.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ έχει ήδη στείλει έγγραφο στο Μονομελές Πρωτοβάθμιο Δικαστικό Όργανο της Λίγκας και έχει ζητήσει να πάρει άμεσα το σκεπτικό της σημερινής απόφασης προκειμένου άμεσα να ασκήσει έφεση κατά των ποινών που επιβλήθηκαν. Από την ΑΕΚ εκφράζουν τη βεβαιότητα τους πως δεν γίνεται να παραμείνουν αυτές οι ποινές καθώς δεν δικαιολογούνται από τις επίσημες εκθέσεις του αγώνα. Θυμίζουμε ότι φύλλο αγώνα και έκθεση Αστυνομίας είναι λευκές και η έκθεση του παρατηρητή είναι γνωστό τι αναφέρει…

Αυτό που τονίζεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι πως “η ποινή κρίνεται εξοντωτική και εξωφρενική με δεδομένο ότι ούτε η έκθεση του παρατηρητή αλλά ούτε και η ακροαματική διαδικασία δεν δικαιολογούν... μαζική ποινή πέντε ανθρώπων”! 

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε πως η έκθεση μιλάει για δύο φραστικές επιθέσεις στο διαιτητή (στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και τέλος αγώνα) με έναν υβριστικό χαρακτηρισμό. 

Όπως σας προαναφέραμε και πριν, στη διάρκεια της εκδίκασης τον υβριστικό χαρακτηρισμό στον διαιτητή (''άντε γαμ... καργ...”) τον πήρε πάνω του ο Χρήστος Παπαδημητρίου και μάλιστα είπε ότι δεν πήγαινε στον διαιτητή αλλά σε φίλαθλο που πέταξε μπουκάλι πάνω από τη φυσούνα, όπως και το “φεύγεις σαν κλέφτης”. Παράλληλα, δε, είναι χαρακτηριστικό ότι ο Βασίλης Δημητριάδης δεν ήταν στην αρχική κλήση (είχε τιμωρηθεί με κίτρινη για διαμαρτυρία εντός αγωνιστικού χώρου) και κλήθηκε με συμπληρωματική κλήση ενώ δεν ήταν πουθενά στις δύο φραστικές επιθέσεις που αναφέρονται στην έκθεση!

Η ουσία, για να καταλήξουμε, είναι πως η Πειθαρχική Επιτροπή έχει τιμωρήσει πέντε ανθρώπους για τις φράσεις «δεν σέβεσαι την ΑΕΚ» και «φεύγεις σαν κλέφτης», οι οποίες αποδίδονται σε πέντε διαφορετικά πρόσωπα όσο απίστευτο κι ακούγεται. Επίσης το φοβερό είναι ότι δεν υπάρχει τιμωρία για παράνομη παρουσία εντός αποδυτηρίων. Για αυτό η ΑΕΚ, έχει απαλλαγεί στην απόφαση γιατί έγινε δεκτό βάσει της έκθεσης του παρατηρητή ότι τους ανθρώπους της ΑΕΚ τους είχα μεταφέρει εκεί για λόγους προστασίας η Αστυνομία! Πράγμα που επιβεβαιώνει τη ζούγκλα του Γεντί Κουλέ…

Όσον αφορά το τι γίνεται εν όψει Τούμπας βάσει της απόφασης, ο Βασίλης Δημητριάδης έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο (στην Τούμπα μπορεί να είναι), Παναγιώτης Κονέ - Γιάννης Παπαδημητρίου δεν μπορεί να είναι βάσει της απόφασης ούτε στο γήπεδο καθώς τιμωρήθηκαν με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για ένα μήνα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.