Header Ads


Η ΑΕΚ έδωσε το «ΟΚ» για Δέδα στην Εθνική!

Η ΑΕΚ έδωσε το «ΟΚ» για Δέδα στην Εθνική!


Ο Στέφανος Δέδας είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Εθνικής στα «παράθυρα». 
Μάλιστα η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για να προχωρήσει αυτή η συμφωνία θεωρώντας τιμητικό για το κλαμπ κάτι τέτοιο. 

Πάντως το ζήτημα δεν έχει ακόμη κλείσει οριστικά, καθώς ο Θανάσης Σκουρτόπουλος (που ήταν προπονητής στις δύο προηγούμενες προκριματικές διαδικασίες) έχει συμβόλαιο σε ισχύ, ενώ έχουν συζητηθεί και οι περιπτώσεις των Ηλία Παπαθεοδώρου και Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Στην παρούσα φάση, ωστόσο, ο 39χρονος προπονητής της «Ένωσης» είναι το μεγάλο φαβορί για να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αρχής γενομένης από τα τέλη Νοεμβρίου και τους αγώνες με Μεγάλη Βρετανία εκτός έδρας και Λευκορωσία στο «Nick Galis Hall».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δέδας έχει κοινό μάνατζερ, τον Νίκο Σπανό, με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος έχει πει το «ναι» στην πρόταση της ΕΟΚ για να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ 2022 (1-17 Σεπτεμβρίου), αρκεί να δώσει τη συγκατάθεσή της και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σημειώνεται πως υπεύθυνος Εθνικών ομάδων στη νέα διοίκηση του Βαγγέλη Λιόλιου στην ΕΟΚ έχει αναλάβει ο Δήμος Ντικούδης, που έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ και ΤΣΣΚΑ (μεταξύ άλλων).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.